Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos srácként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos srácként hogyan tehetnék szert olyan erős kémiára ami a Tinderen is átsugárzik?

Figyelt kérdés

2020. dec. 29. 04:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10: ne a farmer feszüljün (az metroszexuális), hanem az ignek ne legen "vitorlája", hanem kövesse a test ívét.
2020. dec. 29. 09:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Pl. úgy, hogy megnézed mi a különbség a nőknél sikeres férfiak és közted és ezeken változtatsz. Kérhetsz tanácsot is, de mivel eléggé álszent világot élünk és az emberek nagy része konfliktus kerülő, ezért ez ritkán működik.
2020. dec. 29. 09:20
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
11: Én nem szeretem az ingeket. Még állásinterjúkra is sima pólóban mentem. Eddig semmilyen hátrányom nem származott belőle. Nem gondolom, hogy minden nő öltönyös fickókkal akarna randizgatni.
2020. dec. 29. 10:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A nagy hátránya a simulós ingnek, hogyha nem vagy épp tökéletes alakú, van egy kis hasad, már gázul nézel ki.
2020. dec. 29. 10:09
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
És mit csináljon az, aki hülyén néz ki ingben, és még hülyébben öltönyben?
2020. dec. 29. 10:09
 16/20 anonim ***** válasza:

13. Amíg nem próbáltad, nem látod a különbséget. Nem hátrány származik a pólóból, hanem semlegesen viszonyulnak hozzád csak ez alapján vizsgálva és ahhoz képest sokkal jobban viszonyulnak hozzád, ha ingben vagy és nem pólóban. (Egy szép (nem farmer) nadrágról nem is beszélve. Öltönyről meg már pláne nem ^^ ) Ja és nem 2500 forintos lógós kockás inget értek ing alatt :D

14. Ezt írni is akartam, hogy legyél vékony vagy átlagos alkatú, tehát semmiképpen ne túlsúlyos. De ez az élet bármelyik területére igaz, hogy az előnyösebb.

15. Miért nézel ki hülyén ezekben?

2020. dec. 29. 10:15
 17/20 anonim ***** válasza:
#16 Egyszerűen nem áll jól. Nem küldök képet, mert volt már, aki itt visszaélt vele, de ha küldenék, látnád.
2020. dec. 29. 10:31
 18/20 anonim ***** válasza:
16: Aki nem szereti viselni ezeket, azoknak nem áll jól, mert nem tudja hordani. Írhatom én, hogy a forró nadrág szexi a csajokon, de ha valakinek nincsenek meg hozzá az adottságai, vagy nem érzi jól magát benne, akkor csak kinevetteti magát. Ugyanez igaz itt is.
2020. dec. 29. 11:07
 19/20 anonim ***** válasza:

13: Nem akarlak csajozni tanítani, de hidd el, egy business casual (nem öltöny, csak ing, zakó, normál cipő) szettel ezerszer messzebb jutottam a csajozásban, mint bármikor.

Mondhatod, hogy te farmer+pólós srác vagy, és nem volt belőle sosem gondod, és nem kételkedem benne, hogy igazad van, de én például nem vagyok valami jóképű, cserébe átlag sportos alkatom van, a megfelelő öltözködés pedig sokat dob rajta...

a

2020. dec. 29. 13:27
 20/20 anonim ***** válasza:
60%
Nőként írom, nem kell ing meg öltöny csak egyszerűen minőségi fotók rólad.
2020. dec. 31. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!