Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnik úgy, hogy a 35-45 év közötti magyar nők között sok a szakadt?
26#
Nem tetszés szerint válaszolgatunk.Lehet hogy te igen.Ha bólogató jóska vagy és a többi bólogató józsival akarsz elbeszélgetni,akkor neked van tipli,mert ez a felület pont arra van,hogy mindenki saját tudása,tapasztalata szerint fejtse ki a saját véleményét,megha ez neked nem is jönne be!!
Egyébként ha lettél volna kedves,es a ba..ogató válaszod helyett ertelmezted volna a válaszomat,talán némi fény gyúlt volna a fejedbenPont arról írtam.A saját benyomásomról.
Azért is irtam,hogy nem láttam minden nőt,így szubjektív a megítélesem is.
Törődj bele,hogy van akinek a nézetei nem egyeznek meg tiéiddel,es leírja a sajátját!
Én nőként teljesen egyetértek. Sose értettem mire mondjuk, hogy a magyar nők a legszebbek. Éltem én is pár másik országban, és hát fejre is szebbek vannak, de ízlésben, igényességben, testkultúrában SAJNOS nagyon le vagyunk körözve. Persze, hogy máshol is létezik ez a proli stílus, de nem ilyen mennyiségben. És általában külföldön akik ezt a gagyi stílust képviselik, azok keleti bevándorlók. :(
Szerintem az ízlés intelligencia kérdése is. Meg tud-e jelenni valaki nem közönségesen öltözve. Van sajnos ez a falusi ünneplő kategória is,amikor ki akarnak szépen öltözni, de nagyon prolira sikerül az is. A jó szándék azért ott van, és még mindig fényévekkel jobb, mint a műköröm meg a tetovált szemöldök.
Én annak drukkolok, hogy fejlődjünk ezen a téren, lássák be a nőtársaim, hogy nem szépek ezek a "kiegészítők", és az elegáns természetességet részesítsék előnyben.
Kb 15 éve volt, hogy ugyanez a réteg közönséges vörösre festette a haját, annak nagyon örülök, hogy az legalább már lecsengett. Haladunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!