Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnik úgy, hogy a 35-45 év közötti magyar nők között sok a szakadt?
Van azért nagyon sok csinos, igényes, ápolt 45-ös is.
Ne azokat vedd alapul, aki 16 éves kora óta felmos a kórházba, a minimálbérért.
Sztem nem is akkor jön ki a különbség, ha az osztrák (német, angol stb) nőkkel hasonlítod össze őket hanem mondjuk az olaszokkal, spanyolokkal.
És 45 év fölött meg még rosszabb a felhozatal. Aztán ez egyenes út ahhoz hogy megnézed hogy néznek ki a nyugdíjasok.... mintha kötelező lenne úgy kinézni 70 év fölött mint egy csöves.
6os jól írja. Mondok ezt 30-as nőként.
De kérdező igazat adok neked abban, hogy az itthoni magyar nők és férfiak többsége: tróger ruházat és kinézet ezt értem a férfiakra tisztelet a kivételnek. A nők parasztpi..csa ruházat / már elnézést kérek/ igénytelen műkörmök, ócska ápolatlan haj, műhaj , arcbőr megfeketedve a cigitől és az alkoholtól, csíkszemöldök, ócska műszempillák, parasztos ruházat, holott azért lehet másképpen is öltözni, vagyis lehetne itthon is.
Egy igazi osztrákot ne hasonlítsunk már egy ilyen tipikus magyarhoz. Ja és hozzáteszem viselkedni sem tud a többség. Bunkó, primitív és lehetne sorolni, de most nem erről van szó.
Ha egy ilyen magyar megjelenik külföldön, de már elég csak Ausztriába menni, már kitűnik ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!