Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Főnököm bepróbálkozott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főnököm bepróbálkozott, kedvelem, de vissza utasítottam, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
20 évvel idősebb. Kedves voltam vele, találkoztunk, beszélgettünk (4x) de csak hivatalos dolgok között. Nekem nagyon bejött, de direkt utalást sosem tettem és eltitkoltam a vágyaim iránta (apakomplexusos vagyok). Talán látott mégis rajtam valamit és én is rajta hogy akarna, érzelmekről sohasem beszéltünk, csak hivatalos plusz egy pici személyes dolgokról mint hobbi. Most ő randira hívott engem, én meg ködösítve utasítottam vissza. Fontos ember az életemben és függök is tőle. Félek úgy tűnik elhitettem vele csak hogy kedvelem és innentől gáz lesz beszélni és megutál, de persze nem vagyok benne biztos látta e rajtam mert érzelmeim nehezen fejezem ki és mindenkivel is kicsit csipkelődő vagyok. Sz@r ember vagyok ha mindketten akarjuk, de én mégis nemet mondok rá? Van még erre megoldás? Normális és kedves ember ő, de mégis bűntudatom van attól, hogy lehetne, de mégsem mondtam rá igent, biztos meg is bántottam vele. Annyi történt üzenetben kérdezte én úgy mondtam rá nemet hogy kikerülve és nem válaszolt. Tényleg úgy tűnhet ennek az érett felnőtt férfinak(Apám lehetne) hogy csak gyerekesen játszhattam vele? Hogy másszak ki ebből? Hogy magyarázzam ki magam. Próbálok éretten viselkedni és valahogy mint egy felnőtt kimászni ebből amire anno vágytam, mert a kapcsolatot meg szeretném vele tartani, de nem romantikus vonalon.
2021. jan. 7. 18:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az érett viselkedés viszonylag egyszerű: őszinte vagy, (magaddal is!) és vállalod a döntéseidet.

Nyolcasnak igaza van, ezzel nagyon kiszolgáltatta magát neked, akár ha játszottál vele, akár ha látta rajtad az érdeklődést, kivágta a fát maga alatt.

2021. jan. 7. 20:37
 12/15 A kérdező kommentje:

10. Válaszoló: Amúgy nagyon jó kérdés. Igen bejön de direktbe sose mutattam ki (igyekeztem inkabb nem mutatni). Ilyen plátói szerelemnek mondanám ami fejben zajlott de nem gondoltam hogy valaha valósággá válhat.

Az a helyzet hogy a korkülönbség miatt beijedtem ez a legnagyobb indokolom. Ha 10 év múlva szülnék neki gyereket és 20 éves lesz majd a gyerek akkor az apja már 40+10+20 (70) éves lesz. Ez nem egészséges családkép.

(Igen kis apakomplexus befigyel és bejön nekem ő de egyben azért ha bele gondolunk így külsőleg lehet nem szép és nem egészséges, szeretnék ebből kilépni, akár segítséggel is.)

És pont alakulóban lenne mással, még nem járunk csak volt 3 randink. Egy velem egy időssel akire szintén igaz az hogy csendes, kedves, jó ember, jól néz ki. Ha átlagos családot szeretnék átlagos élettel jobb hogy vissza utasítottam a főnököt a fentebbi dolgok miatt. Nyilván előre nem tudhatom melyik volt a jobb megoldás..majd elválik.

2021. jan. 7. 21:16
 13/15 A kérdező kommentje:
11. Válaszoló: Köszönöm!
2021. jan. 7. 21:17
 14/15 anonim ***** válasza:

"Nekem nagyon bejött, de direkt utalást sosem tettem és eltitkoltam a vágyaim iránta"

"Félek,hogy elhitettem vele,hogy kevelem.."

Nomost tkpen mit akarsz?

Mert ugylátom nem tudod.Aztan mégsem volt az annyira eltitkolva.Jolesik,ha szórakozol valakivel?

Mit gondolsz,miért hívott randira?Hát azert,mert ugy viselkedtél,hogy zöld lámpát adtál neki.

Ezt a kezdemenyezest keritek állandóan számon a ferfiaktól,aztan meg mikor úgy tesz,ahogy elvárnátok,akkor terelgettek.

Hat bmeg ezt jol elbaltáztad!

Mi lesz?Attól függ,hogy mennyire csináltál belőle bohócot.

Ha nagyon,akkor ne várd,hogy ezentúl kivételezett kedvességben lesz részed.

Ha meg félválról vette,akkor fellélegezhetsz.Es jobb lesz,ha meghúzod magad.

2021. jan. 8. 07:40
 15/15 anonim ***** válasza:
az idős pali sem biztos hogy akarna téged, kivéve pár év futó kalandot, hogy dughasson egy fiatal pipit. az iylen pasik már nem gondolnak komolyan egy 20 évvel fiatalabbra, mert tudják, hogy a nő előbb utóbb le fog lépni egy fiatalabb hapsival, aki szebb, izmosabb, erősebb, nagyobb a szexuális pontenciája. Aki okosabb, az belátja ezt és keres egy korban hozzáillőt, akivel jobban meg tud jelenni társaságban, akivel van közös beszédtéma, pl. egymás unokái stb. 45-60 között sok férfinek már nagyon gyenge a szexuális teljesítménye, még ha sportol is, érzi az ember, hogy már nem olyan, nem áll fel, nem elég kemény, nem tartja oylan sokáig az erekciót. aztán meg vége. egyik kolléganőmnél is ez volt, 20 év korkülönbség, eleinte nagy volt a szexuális összhang, aztán a pasinak egyre kevésbé ment, végül fel is adta, ő nyugodt nyugdíjas évekre vágyott már, impotens lett, nem is kívánta már. A nő 38 éves korában kezdte el csalni, persze ez azért betett az egojának, úgyhogy letiltotta a lóvét tőle, pedig 4szer annyit keresett (nyilván, hisz a magas beosztású idősebb pasik jönnek csak be a nőknek)mondta élj meg a 120 ezres fizudból, de azért a látszat kedvéért meg a közös gyerek miatt még együtt vannak. Szerintem sok nőt a státusz vonz, de mindig arra gondolj, hogy a mostani fiatal pasik is kerülhetnek magas beosztásba, válassz egy ambíciózusat, ne egy kiöregedő nyugdíjhoz közelit.
2021. jan. 8. 11:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!