Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután több éves kapcsolat után csúnyán becsaptak vagy megcsaltak hogyan tudtál újra hinni a férfiakban vagy a nőkben és megbízni a másikban?
Azért, mert a Józsi megcsalt, azért nem a Sanyin verem le.
Mindenki új lappal indul. Nyilván igyekszem alaposan megismerni, mielőtt elmélyíteném a kapcsolatot.
Sehogy. Nem is akarok többé kapcsolatot. Amúgy sem való nekem, inkább más célokat, elfoglaltságot keresek az életben.
Én azt soha nem fogom tudni kiheverni, hogy az ember akiben 100%-ig megbíztam, aki fizikailag és lelkileg is a legközelebb állt hozzám, akinek mindent el tudtam mondani, még olyan dolgokat is amiket soha senkinek nem mertem volna, egyszerűen megcsal és elhagy. Ráadásul nem is önmagában ez a dolog bánt a legjobban, hanem az, hogy ő tudatosan "készült" erre, úgy manipulálta a dolgokat, hogy nekem legyen rossz és ő lehessen az "áldozat". Majd miután szakított még meg is aláz, amikor a padlón vagyok belém rúg párszor és a maradék önbecsülésem is megsemmisíti...
Ez szörnyű érzés, főleg azért is, mert gyakorlatilag az együtt töltött idő semmissé válik, ő ezzel azt fejezte ki, hogy neki semmit nem jelentett a kapcsolatunk, ergo nemmis gondolta komolyan, teljesen erzéketlen velem szemben.
És ha belegondolok hogy én egy ilyen emberben meg tudtam bízni, akkor ott vagyok, hogy ezt soha többé nem akarom már.
Bizalom nélkül meg nem ér semmit a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!