Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e úgy motiváltnak lenni, h mindent csak magad miatt csinálsz 36 èvesen? Csak magad miatt tanulsz, keresel jobban, sportolsz, stb?

Figyelt kérdés
Mivel mindig is láthatatlan voltál a nők számára, 35 felett meg vègkèpp az vagy...
2021. jan. 6. 13:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%

Csak úgy lehet csinálni a dolgokat, ha magadért teszel mindent.

Ha mások kedvében akarsz járni, akkor a büdös életben nem leszel magaddal elégedett, mert mindig lesz valaki, akinek kevés/rossz lesz, amit csinálsz.

2021. jan. 6. 15:17
 12/20 anonim ***** válasza:
22%

Az új világi trend:Mindent csinálj magadért és xarj másokra!Nehogy véletlenül egy lepést is tegyél,hogy másoknak segíts!!Csak te vagy, és senki más!

Szerencsére nem mindenki ilyen,mert már kipusztultunk volna.

Egy csomó szakmához kell szociális,közösségre való érzékenység.

Es ne hidd,hogyha van társad,családod,az ugyanúgy motivál,mintha senkid se lenne.Jobban!!Mert egy normális ember a szeretteiért dolgozik,es a legjobbat szeretné nekik!

Vagy ha. mégsem igy van, és ilyen érzes nincs benned,akkor jobb ha nincs is senkid!!

2021. jan. 6. 15:34
 13/20 anonim ***** válasza:
Kint van a neved, olvasom a válaszaidat folyamat... ha valaki úgy beszél a nőkről, ahogy te, nem az jut eszembe, hogy neki biztos kell nő.
2021. jan. 6. 16:40
 14/20 anonim ***** válasza:
Van jó oldala is. A vacsorák, nyaralások, stb. árát egész nyugodtan ölheted a hobbidba, és senki nem szól érte.
2021. jan. 6. 16:46
 15/20 anonim ***** válasza:

14: a vacsorák, nyaralások árát a párommal közösen fedezzük, és az élmény sokkal jobb úgy.

F

2021. jan. 6. 16:50
 16/20 A kérdező kommentje:
nem vagyok törpe
2021. jan. 6. 19:39
 17/20 anonim ***** válasza:
35 év felett alapból minden megváltozik. Nem véletlen, hogy akkortájt a legtöbb sportoló is visszavonulást tervez. Nem olyan még edzeni sem, mint 25 évesen volt.
2021. jan. 7. 18:43
 18/20 A kérdező kommentje:
Sok sportolo mar 30 evesen abbahagyja, tornaszok 25 felett mar nyugdijasok szinte. Van aki 40 evesen is aktiv, vagy pl Jagr 45 felett is 20 eveseket megszegyenito modon csinalta a hokit. De 35 eves Ronaldo most is jobb mint a legtobb 20 on eves (eltokelt, ez az elete). Ezt igy nem lehet megmondani.
2021. jan. 8. 08:37
 19/20 anonim ***** válasza:

Ne keverjük az élsportot a sporttal.

Nagyon sok sportoló valóban kiöregszik akár 25 évesen, 35 felett tényleg teljesen normális, hogy a kompetitív szinten már nem állja meg az ember a helyét, és 40 felett tényleg azok maradnak, akik nem csak piszkosul jók, de szerencsések is (sérülések például nagyon nem ugyanúgy regenerállódnak 30 alatt, mint felett, amiből 16 évesen felállsz, az 35 évesen véget vet a karrierednek).

De mi köze ennek a sporthoz? Rengeteg sportoló marad edzésben akkor is, amikor a kompetitív éveknek vége, mi pedig itt jellemzően amatőr sportról beszélünk (az amatőr minden negatív felhang nélkül értve).

Most komolyan a felső 0.5%-hoz hasonlítod magad, hogy megváltozik minden? A fenéket változik, én például jobb eredményeket értem el 35 felett, mint alatta, mert amatőr sportolóként többet számított, hogy tudatosabban tudok készülni, mint az, hogy öregedtemm egy csomót (nyilván egyik esetben sem voltam a határaimon, ezért volt lehetőség előre lépni)

2021. jan. 8. 08:45
 20/20 anonim ***** válasza:
19: Akkor jó. Én csak hobbiból edzegettem, de 27 évesen voltam a legjobb formámban, azóta sem erőben sem semmiben nem bírok úgy. Az edzés is 10x fárasztóbb 30 felett , pedig ugyanazt eszem, ugyanúgy edzem. De nyilván ez nem mindenkinél egyforma, nálam nagyon látszik, pedig sosem vettem túl komolyan, még amatőr sport szintjén sem voltam, tényleg csak hobbi és kikapcsolódás volt.
2021. jan. 8. 12:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!