Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 36 évesen még nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 36 évesen még nem volt párom mert előben egytől egyik az összes nő elutasított valami miatt úgy, hogy bocsi de nincs kémia, nem vagy az esetem stb. akkor interneten érdemes próbálkozni? (randivonal, tinder stb.)

Figyelt kérdés

Átlagos és alatti nőkkel is összejönnék, csak ne legyen fiús és ne legyen kövér vagy kopasz..

Nagyon vágyok már családra gyerekre, mit csináljak? Eddig csak előben ismerkedtem..

2021. jan. 5. 12:14
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
20. Teljesen komoly a kérdés, nem tudom miből gondolod hogy bohóckodom... nem értem..
2021. jan. 5. 15:08
 22/42 anonim ***** válasza:
88%
Mutass egy képet magadról, akár privátban, ígérem őszinte leszek
2021. jan. 5. 15:11
 23/42 anonim ***** válasza:
88%

Ő 25 éves 😃

Te meg 36. Szóval nem vagytok egykorúak. A másik meg írod hogy neki adnál már esélyt. Ő egy nagyon szép csajszi, de ezt úgy írtad mintha valami átlag alatti lenne.

De itt nem az lenne a kérdés hogy te adnál neki esélyt hanem hogy ő adna e, amit szerintem kétlek.

Kicsit le kéne szállnod a földre. 36 évesen ha nem volt még párod annak van oka. Tisztában kellene lenned a saját adottságaiddal és utána párt keresni.

Elég valószínűnek tartom hogy pont te vagy az átlag alatti, ami az oka annak hogy nem volt párkapcsolatod. Csak ezt te nem tudod magadnak beismerni.

Lentebb kéne adnod az igényeidet és kizárólag nem csak a külsőt kellene figyelembe venni. Mert lehet épp egy számodra átlag alattit találsz amit mindent megad és szívből szeret.

De te addig míg Vandus szintű nőket keresel, hát barátom egyedül fogsz meghalni.

2021. jan. 5. 15:13
 24/42 A kérdező kommentje:
23. nézd meg videóit tiktokon 1984 december 18-án született
2021. jan. 5. 15:16
 25/42 anonim ***** válasza:
88%
A tortán kicseréli a hármast kettesre...
2021. jan. 5. 15:19
 26/42 anonim ***** válasza:
18%
Jájj more ebbű baj lesz, de én megd ugtam ezt a csajt kb 2-3 éve😅 jó nagy lógós saláta pecke van, lehetett copkodni rendesen😁 amúgy nem nagy szám, olyan átlagos a szexben, inkább picit alatta
2021. jan. 5. 15:20
 27/42 A kérdező kommentje:
25. viccből..
2021. jan. 5. 15:30
 28/42 anonim ***** válasza:
88%

#17 LOOOOOOOOOOL

Az a nő kimondottan szép. Te is olyan jól nézel ki?

2021. jan. 5. 15:32
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem viccből.

Hát barátom nem a legélesebb kés vagy a fiókban. Plusz egy ok miért nem volt még senkid.

2021. jan. 5. 15:33
 30/42 A kérdező kommentje:
28. nekem pl nagyon nem szép... ebből látszik mindenkinek más a szép..
2021. jan. 5. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!