Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 36 évesen még nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 36 évesen még nem volt párom mert előben egytől egyik az összes nő elutasított valami miatt úgy, hogy bocsi de nincs kémia, nem vagy az esetem stb. akkor interneten érdemes próbálkozni? (randivonal, tinder stb.)

Figyelt kérdés

Átlagos és alatti nőkkel is összejönnék, csak ne legyen fiús és ne legyen kövér vagy kopasz..

Nagyon vágyok már családra gyerekre, mit csináljak? Eddig csak előben ismerkedtem..

2021. jan. 5. 12:14
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
50%
De szemetek vagytok.
2021. jan. 5. 13:33
 12/42 anonim ***** válasza:
63%

36 éves korodig ha nem jött össze, akkor ezután csak a nagyon selejtes nőknél lesz esélyed vagy akiknek gyereke van, vagy gyere össze egy romával.

Vagy legyél dúsgazdag.

2021. jan. 5. 13:36
 13/42 anonim ***** válasza:
0%
#2 neten miért felejtősebb?
2021. jan. 5. 14:06
 14/42 anonim ***** válasza:
88%

"9. Jó nagy hülyeséget mondtál.. a nőknek nem ez számít.."

Sajnos de, ez is számít, amint látható az eredményeidből.

Nyilvánvaló hogy nem vagy vonzó pasi.

Felesleges jobb nőknél próbálkoznod, magadat alázod csak, mert elhajtanak úgyis.

Vagy megerőszakolod magad valahogy és összejössz egy olyan nővel aki nem tetszik vagy egyedül maradsz.

Ronda pasik sorsa általában ez.

2021. jan. 5. 14:08
 15/42 anonim ***** válasza:
83%
36 evesen mar arra se sok esely van, hogy barkivel osszegyere, nemhogy meg valogass kozuluk. Akinek eloben nulla sikere van, annak az interneten is.
2021. jan. 5. 14:46
 16/42 A kérdező kommentje:

Felesleges jobb nőknél próbálkoznod, magadat alázod csak, mert elhajtanak úgyis.

Egyáltalán nem akarok jobb nőt mint én... mint én vagyok teljesen jó lenne..

2021. jan. 5. 14:54
 17/42 A kérdező kommentje:

Pl ő velem egykorú nő tiktokon, neki pl már adnék esélyt..

[link]

2021. jan. 5. 15:02
 18/42 anonim ***** válasza:
88%
Nem, tovabbra sem az a megoldas, hogy beered valakivel, valami atlag alattival. Ha baratnot szeretnel maganak, akkor nem uszod meg, hogy a belso ertekeidet kialakitsd es azt kozvetiteni tudd a masik fele. Ez pedig komoly munka. El kell erned egy minimum szintet belole, addig senkinek nem fogsz kelleni.
2021. jan. 5. 15:02
 19/42 A kérdező kommentje:
ja és tudom hogy szingli...
2021. jan. 5. 15:03
 20/42 anonim ***** válasza:
90%
Ja, ha bohockodni akartal a kerdessel, akkor tegyel smile-t a vegere, hogy tudjuk nem komoly a kerdes.
2021. jan. 5. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!