Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 36 évesen még nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 36 évesen még nem volt párom mert előben egytől egyik az összes nő elutasított valami miatt úgy, hogy bocsi de nincs kémia, nem vagy az esetem stb. akkor interneten érdemes próbálkozni? (randivonal, tinder stb.)

Figyelt kérdés

Átlagos és alatti nőkkel is összejönnék, csak ne legyen fiús és ne legyen kövér vagy kopasz..

Nagyon vágyok már családra gyerekre, mit csináljak? Eddig csak előben ismerkedtem..

2021. jan. 5. 12:14
1 2 3 4 5
 1/42 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
48%

Tipikusan az vagy, aki nala jobb noket akar. Ha igy tartod a tendenciat, egyedul fogsz meghalni.

Keress olyan not, aki a szinteden van.

2021. jan. 5. 12:32
 2/42 anonim ***** válasza:
85%

Nem!

Neten még felejtősebb.

2021. jan. 5. 12:35
 3/42 anonim ***** válasza:
17%
Soha nem lesz nőd
2021. jan. 5. 12:37
 4/42 anonim ***** válasza:
88%

Próbálkozni lehet, de kb. olyan, mintha biztosítási ügynök lennél, és a telefonkönyvből egymás után hívogatnád az embereket, hátha valamelyikkel üzletet tudsz kötni.

Hogy finoman fogalmazzak: átlagon felüli kitartás és erős kudarctűrő képesség kell hozzá.

2021. jan. 5. 12:43
 5/42 anonim ***** válasza:
55%
Tehát legyen nőies és vékony. Api, ha egy ronda szamár vagy, akkor tedd lejjebb a lécet, mert így egyedül fogsz megöregedni.
2021. jan. 5. 13:11
 6/42 anonim ***** válasza:
83%
Van egy rossz hírem! Maximum fiús vagy kövér nőknél van esélyed! Ott is halovány.
2021. jan. 5. 13:11
 7/42 A kérdező kommentje:

De annak van értelme hogy olyannal jövök össze aki nem vonzó szerintetek? Ezt nem tudom megérteni, ti adnátok esélyt pl. egy kövérnek ha nem vonzódsz kövérekhez?

Amúgy sportos vagyok nem vagyok elhizva.. 167 cm vagyok és 75 kg

2021. jan. 5. 13:17
 8/42 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
52%

A nők is így gondolják :D

Senkinek nem kell egy gnóm pl.

2021. jan. 5. 13:19
 9/42 anonim ***** válasza:
61%
Egyre jobb! 167 cm? Kosz mindenkinek van már a kertben törpéje!
2021. jan. 5. 13:22
 10/42 A kérdező kommentje:
9. Jó nagy hülyeséget mondtál.. a nőknek nem ez számít..
2021. jan. 5. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!