Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen sok alkoholista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen sok alkoholista nő van?

Figyelt kérdés

Társkeresőkön vagyok fent és eléggé durva, hogy lassan minden nő kb alkoholista.

A borosüveggel/pohárral pózolás, a sörőskorsó puszilgatása az alap és a jobbik eset, mert van ennél rosszabb. De még büszkék is rá, meg piás meme ek posztolása is megy. Tipikus a "egy jó pasi és bor kell nekem" duma. Nincs más kép csak piás vagy ha netán beszélek vele csak a piáról tud beszélni.

Ma nem a csücsörítés lett a divat, hanem ez. Szerintem nagyon gáz. És nem tinikről van szó, hanem 25-35-ös korosztályról.

Ez a "férfiaknak lehet?" kifogás is gáz, mert szerintem férfinál sem szexi a kocsmás vagy borosüveget piszilgató kép.

2021. jan. 5. 09:28
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
2: Persze, mert a legtöbb férfi az asszonyt küldi vásárolni.
2021. jan. 5. 17:10
 32/36 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező: Ez inkább amolyan "classy" életérzést akar sugallni. Komoly, érett nőt. Tudod, amikor már "én nem kislány vagyok, nem bulis-vodkás, hanem borászatban csakis a legjobb bort kóstolom, amiből 30 ezer 1 palack miközben szépirodalmat olvasok". Nem azt akarja vele sugallni, hogy minden nap iszik, hanem ha évete 2x, de annak megadja a módját. Ő bizony egy komoly nő, nem tucat (persze pont ettől lesz az, de mindegy)
2021. jan. 5. 17:16
 33/36 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, és bár én szinte soha nem iszom, de egyet kell értenem. Pl. az első munkahelyemen kb. ki voltam nézve, amiért nem mentem a kollégáimmal gyakorlatilag minden este sörözni munka után (2 fiú volt csak)...

A mostani munkahelyemen már durvábban tolják, mert titokban behordják kis üvegekben a "kóstolót", és azt iszogatják, de olyan is gyakran van, hogy délután koktéloznak munka után. Bár ők nem huszonévesek, de a férfiak nem csinálják ezt nálunk.

2021. jan. 5. 19:15
 34/36 A kérdező kommentje:

32 igazad van, de tenyleg ettol lesz tucat.

Ez olyan, mint amikor kioltozos vacsorakon, vagy kulfoldi utazason fotozkodik, travel addict hashtaggel. Vagy a rudon porog.

Viszont nem tudod nem kategorizalni, mert csak ilyen kepei vannak. Beszelgetni meg tudjuk, hogy nem nagyon lehet a legtobb novel ilyen appokon (pl ghostingol, atlagos a kulsod stb), ezert meg sem lehet ismerni milyen.

2021. jan. 6. 08:06
 35/36 A kérdező kommentje:

33

Total ismeros. Nekem mar a barataim is ilyenek voltak. Amikor en meg marancsleveztem, mert xy egy tizest elkoltott egy este alatt, tobbet nem hivtak sehova, nem is vagyunk baratok.

Nem vagyok alszent, tenyleg evente csak par alkalommal iszom. Nem azert, mert jobb lennek, szimplan nem szeretem mar. De feltunik, hogy a tobbseg meg gorcsosen tarsasagi ivo, vagy elvarja, hogy a pasijaval igyon es a buli, az egyenlo a pialassal.

Azert irtam nokre hegyezve a kerdest, mert tenyleg egyre tobb az ilyen, aki konkretan lenez, mert nem kocsmazom es menozik a pialassal, vagy pialos sztorikkal.

2021. jan. 6. 08:11
 36/36 A kérdező kommentje:

30

Proszto leszek, de ez pont olyan, mint amikor kb vetkozik, de azt irja, hogy o bizony komoly kapcsolatot akar es csalodik a ferfiakban, mert q..nak nezik. Nem vagyok prud, de ha olyan kepeket tesz fel, ne csodalja, ha olyanokba szalad bele.

2021. jan. 6. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!