Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen sok alkoholista nő van?
Társkeresőkön vagyok fent és eléggé durva, hogy lassan minden nő kb alkoholista.
A borosüveggel/pohárral pózolás, a sörőskorsó puszilgatása az alap és a jobbik eset, mert van ennél rosszabb. De még büszkék is rá, meg piás meme ek posztolása is megy. Tipikus a "egy jó pasi és bor kell nekem" duma. Nincs más kép csak piás vagy ha netán beszélek vele csak a piáról tud beszélni.
Ma nem a csücsörítés lett a divat, hanem ez. Szerintem nagyon gáz. És nem tinikről van szó, hanem 25-35-ös korosztályról.
Ez a "férfiaknak lehet?" kifogás is gáz, mert szerintem férfinál sem szexi a kocsmás vagy borosüveget piszilgató kép.
Utolsó. Az oké, de csak ilyen rendezvényekre megy? És mindig iszik?:D Mert a többségnek, akikről beszélek csak ilyen képeik vannak fent. Vagy borászatban iszik, vagy kocsmában, vagy valami vacsoránál, de csak ivós.
Nem arról van szó, hogy mondjuk 10-1 nőnél van esetleg 1 ilyen kép.
Sajnos alkoholista anyával nőttem fel, aki már fiatal nőként is ivott. Ha lett volna akkor facebook, insta, tinder akkor oda biztos nem tölti fel, hogy egyedül borozik a házban, sőt, dugdosta és szégyellte, de ölni tudott volna, ha nem jut hozzá. Ez a tipikus alkoholista viselkedés, nem az, amit mondasz. Az inkább amolyan bulis életérzés, exhibicionizmussal vegyítve, ami a mostani későn érő generációnkra jellemző,
De tök más tészta. Attól se lesz alkoholista valaki, hogy szeret inni, vagy szeret sokat inni, sokszor. Ez összetettebb ennél. De abban igazad van, hogy a piasok között rengeteg a nő, pedig van a sztereotip pörköltszaftos kinyúlt trikós férfi, sörös/borosüveggel a kezében, és terrorizálja a családot. Hát nőben legalább olyan gyakran előfordul sajnos, csak ugye erről kevesen beszélnek.
" Attól se lesz alkoholista valaki, hogy szeret inni, vagy szeret sokat inni, sokszor."
Azt ugye tudod, hogy a sokszor sokat ivás az alkoholizmus? Azaz, minden nap, sokat?
Amúgy most tényleg nem ez a kérdés, hogy ki szerint, mi az alkoholista. Hanem az, hogy a társkeresésnél miért elvárás, menő kocsmázni és piával fotószkodni.
Kérdező, én annyira ritkán iszom, hogy muszáj szinte mindig megörökítenem :D
Más kérdés, hogy nem pakolom fel sehova, maximum néha storyba, de igen, az én telefonomban is vannak ivós képek. Ebből kifolyólag gondolhatnád azt rólam is, hogy az italból álla az életem, de azért messze vagyok attól. Plusz amit instán látsz, az ne tévesszen meg, sokan felvágósak ám, és kiteszik egy nap eseményeit több napon át és úgy tesznek, mintha elet császárai lennének.
Egyébként meg ha a környezetedben mindenkit alkoholistának gondolsz, ahogy mondtad a nőid piszkálnak hogy mikor mentek már inni, meg a haverod remeg ha nem jut sörhöz, akkor el kéne gondolkodnod, hogy mitől sikerült ilyen remekül összeválogatni az embereket magad köré. Vagy esetleg te vagy az, aki bebeszéli magának ezeket, mert anti alkesz vagy. Esetleg a te családodban is lehetett valaki, aki sebeket ejtett rajtad ezzel és rosszalló vagy mindenkivel,
aki szeret inni, és félreértesz szituációkat. Tedd ezeket helyre magadban, mert egyik verzió sem oké.
22-es voltam
24
én évente 2-3 alkalommal iszom, mégsem viszket a tenyerem egy szelfi után, amit a tinderre rakok majd fel hashtag borozgatás néven:D
"Vagy esetleg te vagy az, aki bebeszéli magának ezeket, mert anti alkesz vagy." Nem vagyok anti alkesz. Azt utálom, hogy valaki nem tud egy hetet megülni piálós bulika nélkül és már kedden a péntekért sír. Amikor látom, hogy valakinek nincs más, csak a pia, a bulika + pia és a borozgatós esték minden nap, az szerintem nem anti alkeszság.
Hiába személyeskedsz, ez a helyzet, ezt tapasztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!