Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen sok alkoholista nő van?
Társkeresőkön vagyok fent és eléggé durva, hogy lassan minden nő kb alkoholista.
A borosüveggel/pohárral pózolás, a sörőskorsó puszilgatása az alap és a jobbik eset, mert van ennél rosszabb. De még büszkék is rá, meg piás meme ek posztolása is megy. Tipikus a "egy jó pasi és bor kell nekem" duma. Nincs más kép csak piás vagy ha netán beszélek vele csak a piáról tud beszélni.
Ma nem a csücsörítés lett a divat, hanem ez. Szerintem nagyon gáz. És nem tinikről van szó, hanem 25-35-ös korosztályról.
Ez a "férfiaknak lehet?" kifogás is gáz, mert szerintem férfinál sem szexi a kocsmás vagy borosüveget piszilgató kép.
Ez nem alkoholizmus, semmi köze nincs hozzá.
Az alkoholista az akinek a mindennapi élethez, az alapvető "működéséhez" nélkülözhetetlen az alkohol bevitele a szervezetébe.
Aki borosüveggel pózol, piálós képeket tölt fel még nem elsz alkoholista.
Ez egy jelzés, hogy ők szeretnek bulizni, eljárni kocsmázni, szórakozóhelyekre, ahol nyilván inni (is) szoktak az emberek.
Ha te nem ilyen vagy akkor őket nyilván ignorálod.
Mindenki jól jár ezzel, ők nem árulnak zsákbamacskát, te meg nem foglalkozol velük, ha neked nem jön be a "piálás".
Egyébként meg mikor "élje ki" magát az ember ha nem 20-on éves korában?
Ilyenkor még bőven erről is kell, hogy szóljon az élet. Még gondtalanul lehet szórakozni, hülyeségeket csinálni és megtapasztalni mindenféle dolgot.
nem vagyok önmegtartóztató, de nem is iszom sokat. Nekem is volt még 20 évesen egy elázós időszakom, de azóta nem mozgat a dolog és igen, észreveszem, hogy nagyon sok az alkoholista. Azt nézem le, ha kiemeli valaki magát a tömegből, mert borozik és az mekkora elit dolog.
Viszont nagyon gáz, ha valaki csak piás képeket rak fel és nem csak az alkalmi szilveszteri buliról beszélünk, hanem heti / napi ivászatról. A heti ivászat már alkoholizmus, mert rendszeres.
Egyetemista/diplomás nőkről van szó. Megrökönyödnek, hogy én nem járok kocsmákba, pedig az milyen jó és a fröccsteraszon inni királyság.
Mindenki azt csinál, amit akar, de nagyon látványos, hogy majdnem mindenki piával pózól.
Példa:
Volt egy tanult, jó körülmények közül való lány, aki tetszett (32). Akárhányszor chaten megkérdeztem mit csinál, ő borozott. Akárhányszor találkoztunk, ő bort akart inni. Akárhány instagram képe van, az mind borozós.
Mondom, nem vagyok antiarc, de az, hogy tényleg állandóan a pia van valakinek az életében, és csak erről tud beszélni, hogy "jaj dejó lenne beülni valahová inni" az kicsit gáz. Olyan érzésem van, amikor a boltban a kisnyugdíjas veszi a vodkát meg pár doboz sört.
6-os
találkoztam, tapasztaltam, de ez a kezdete. Ezt nevezem light-os alkoholistának, amit fentebb írtam példának.
Volt pl olyan haverom, aki már a napi söre nélkül hisztirohamot kapott és akárhová mentünk, mindig volt valami kifogása, hogy miért kell most inni.
A lényeg, most inkább az, hogy más is tapasztalja a társkeresőkön ezt a trendet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!