Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti a férfitöbblet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti a férfitöbblet hevében akár családalapítás céljából is összejönnétek normális értékrendű roma nővel?

Figyelt kérdés

2021. jan. 5. 03:00
1 2 3 4
 31/35 omba ***** válasza:
58%
Én már túlkorosvagyok a családalapításhoz, de amúgy miért is ne? aki az értékrend szót ismeri, az nem az akikről fentebb írtatok.
2021. jan. 6. 21:38
 32/35 anonim ***** válasza:

#30: "Ez mégis kinek a szégyene? A férfitöbbleté, komolyan?! De mondok mást: neked megfelelne olyan nő, akinek elég ennyi?"

Én az embert egy olyan lénynek tekintem, aki képes a változásokra és a mikrokörnyezet, amelyben született (család, szomszédság, stb.) erősen hat rá, főleg fiatalkorában.

Egyrészt lebecsülöd alaposan az arabok udvarlási szokásait. Rengeteget lehetne tőlük tanulni romantika terén. Az már más kérdés, hogy sok esetben ennek az az oka, hogy a nő, aki feleségül megy hozzájuk tulajdon lesz és a megcsalás nem sallerrel és #metoo-val fog véget érni, hanem ha csak egy férfi megkörnyékezi is először a férfi lesz összetörve, aztán ha bebizonyosodik, hogy fehérmájú a drága, akkor ha nem is úgy, mint otthon - hiszen erre a liberális törvények nem engednek keretet - de jó kis sajátságos módszerrel a nő azt is megbánja, hogy megszületett.

Szóval ha GARANCIA lenne arra, hogy egy nő nem fog megcsalni meg átverni, akkor én is másképp állnék hozzá, a világ minden kincsét megadnám neki.

Illetve sokkal bátrabban lennék romantikus, ha nem kellene attól tartanom, hogy kiröhögnek a hátam mögött a barátnőivel meg a szexpartnereivel, hogy mekkora szánalmas lúzer vagyok.

Másrészt sok nőnél, aki gettóba született már 18 éves kora előtt eldől, hogy vagy elkel valaki mellett és akkor az talán megvédi őt az apjától, aki rendszeresen erőszakolja vagy rossz lóra tesz és megszívja.

És azért felel meg ez, mert hogy az itt vég nélkül puffogtatott közhelyeknél maradjak: "a saját szintemnél maradok". Nekem is hányattatott sorsom volt, lelkileg csak az érthet meg igazán, akinek hasonló sorsa volt vagy nagyon empatikus pszichológus.

Nem tudok azonosulni a kiegyensúlyozott családban szocializálódott normál átlagpolgársággal. Arról meg én sem tehetek, hogy hova születtem meg milyen sérelmek vannak bennem, amiket nem hordozok meg sajnáltatom magam, mert megtanultam pszichoterápiákon kezelni, de kitörölni sosem fogom tudni a múltamból.

2021. jan. 7. 01:48
 33/35 anonim ***** válasza:

32#

Az "arabok" "udvarlási szokásairol" már hallotunk.Bécs,Berlin,Olaszország stb.Nagyon romantikusak,főleg mikor többen vannak!Na, akkor nem szégyenlősek,őnmagukat adni!

2021. jan. 7. 08:33
 34/35 anonim ***** válasza:

Simán.

De amennyire észrevettem a roma nők inkább a roma férfiakat részesítik előnyben, így magyarként kevés esélyem van, függetlenül, hogy nem zavarna engem egyáltalán.

Meg azt szeretem a romákban, hogy a legtöbb magyarral ellentétben még gyereket is hajlandóak lennének vállalni.

2021. márc. 21. 21:15
 35/35 anonim ***** válasza:

34#

Sok sikert kolompáréknál!

Lehet még Angliába is kivisznek!

2021. márc. 22. 07:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!