Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találtatok társat? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találtatok társat? Mit tanácsoltok? 29f (lent)

Figyelt kérdés

Magas iskolai végzettségem van, helyesnek tartanak, épp egy vállalkozást indítok be. Szeretek túrázni, fotózni, imádom az állatokat. Aktív életet élek. Több munkahelyem is van. Plusz: imádok férfiként udvarolni is.

Mégsem találom meg a korosztályomban a társamat. Az idősebb nők értékelnék a jellememet és a tulajdonságaimat, udvarlási szokásaimat - mindig szóvá is teszik. De családot is szeretnék egyszer....

Fogalmam sincs mi tévő legyek. Nem az ismerkedéssel van a problémám, hanem azzal hogy nem találom meg a megfelelő partnert. Bárki, aki volt hasonló helyzetben, veletek mi történt? Hogyan kezeltétek? Megoldódott a dolog?

A válaszokat előre is köszönöm.

29f

2021. jan. 1. 18:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Szerintem próbáld kicsit elengedni a dolgot, és ne görcsösen ismerkedni. Fiatal vagy még, biztosan megtalálod a társad.

Nekem mindig akkor “jöttek” a férfiak, amikor egyáltalán nem akartam kapcsolatot :) van egy nagyon jó barátom, aki elképesztően vágyott egy társra, és ismerkedett is rendesen, de mindig kudarcba fulladt a dolog, majd amikor a “sorsra” bízta magát (nem spirituális értelemben, csak nem ismerkedett direktbe), akkor találkozott egy lánnyal, akivel már egy éve együtt vannak - egyik barátnője sem passzolt hozzá ennyire, mint ez lány :)

2021. jan. 1. 19:19
 12/20 A kérdező kommentje:

1 / 11-es:

Köszönöm szépen! Próbáltam ezt is. Például mindig megakartam tanulni táncolni (társas). Ezért beiratkoztam egy tanfolyamra. Egyszerűen csak jól szerettem volna érezni magam és kipipálni egy dolgot a bakancslistámról :) . Ott ismerkedtem meg a példákban szereplő 3-as lánnyal is.. Az ugye nem sikerült jól, de attól függetlenül még másnak vagy nekem is, csak máskor sikerülhet akár így is. Köszönöm!

2021. jan. 1. 19:26
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy normális nőként ugyanúgy pofára esel, mint normális férfiként. Így nehéz. Talán az a baj, hogy nem vagyunk elég idétlenek, buták. Azoknak valahogy könnyebben megy minden. Én is 26/N vagyok.
2021. jan. 1. 20:39
 14/20 anonim ***** válasza:
13-as amúgy mond valamit, egyszerűen a belesz*rós lazaság valamiért mindkét nemnek vonzó, még azoknak is, akik meg maguk nem azok. Pl. én is komolyabb típus vagyok, de valahogy én is azokba a csajokba zúgok mindig bele, akik így nem vesznek túl komolyan semmit, csak úgy élnek a világba és látszik hogy jól érzik magukat.
2021. jan. 1. 21:42
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Mondhatni már túl tökéletesnek írod le magad, hogy kb veled nincs is semmi baj, csak másokkal akiknek nem kellesz.

Valami bibi nálad is van.

És mindenki más embernél is aki amúgy jól néz ki elégedett magával jól keres van lakása vagy háza barátok stb....és valahogy mégsem jön össze egy társ....háát valami gebasz még is csak van.

2021. jan. 1. 21:46
 16/20 A kérdező kommentje:

15-ös: Nem tartom magam tökéletesnek. Én is ember vagyok. Azért is kértem tanácsot. Vannak hibáim éppen úgy mint bárki másnak. Törekedtem magamat külső szemmel is megvizsgálni, hátha ez előrébb visz. Voltak dolgok az évek során amiket észre is vettem és szerintem sikerült nagyon sokat fejlődnöm ezek révén. Például: a türelem és a türelmetlenség kérdésköre. Teljesen más ember lettem ezen a téren. De természetesen ez egy állandó folyamat. Mindig van hova fejlődnie mindenkinek.

Viszont vannak olyan értékek, amiken nem fogok tudni változtatni, mert annyira a részemet képezik, hogy azok nélkül nem is tudnám jól érezni magam. Például: hűség, kölcsönösség, kommunikáció... ezek nélkül részemről túl felszínes lenne egy kapcsolat. A 3 példában sajnos valamilyen formában, de megmutatkozott mindhárom hiánya.. néha úgy érzem, hogy ezek már "idegen" dolognak számítanak a legtöbb embernél.

2021. jan. 1. 21:58
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"Mondhatni már túl tökéletesnek írod le magad, hogy kb veled nincs is semmi baj, csak másokkal akiknek nem kellesz."

Bírom, hogy inden ilyen jellegű kérdésre két sablonválasz van. Ha a kérdezőnek alapvetően pozitív az önképe, és a pozitívumait mondja el, akkor "hát ha ennyire szuper lennél akkor lenne párod!", ha viszont a negatívumait, akkor "hát mit vársz, ha csak negatív dolgokat tudsz mondani magadról?"

2021. jan. 2. 10:35
 18/20 anonim ***** válasza:
#17. ...ráadást a legjobban azok osztják az észt, akiknek semmiféle párkapcsolati tapasztalatuk sincsen...
2021. jan. 2. 10:38
 19/20 anonim ***** válasza:

Leírtál 3 kirívó esetet.Azért gondolom te is érzed,hogy ezek nem általános jellegű problémák.Ebből én nem vonnék le messzemenő következtetéseket.

Én tapasztalatból tudom neked mondani,hogy talán az utolsót még el tudom fogadni olyan értelemben,hogy megeshet a hirtelen ,indokolatlan szakítás,de ott is inkabb az van,hogy a másik nem képes egyenesen lekomunikálni a problémát,hanem a könnyebbik utat választva inkább lelép szó nélkül,azaz elmenekül.

Az ilyenért meg végképp nem kár,had menjen.

2021. jan. 2. 13:41
 20/20 anonim ***** válasza:

tarskeresore felraktam sok kepet. Egyik kepre rakerdezett hogy mit csinalok rajta:D cseteltunk egy ket orat aztan randi.. de mondjuk ez olyan tarskereso volt ahol sok kerdes volt es ha kitoltotted lattad a masiket is. (Okcupid nem tudom van ez ilyen mashol talan kitoltethetnel felrakhatnal egy rovidebb tetszet mielott randiztok:D

#15 biztos volt mar hosszabb kapcsolata mint 3 honap..

Miota nem jon ossze?

Elso randinal lenyeges az a stilus (oltozkodesed nem oreges? Ha a néniknek tetszel nem e templombajaro derek fiatalemberes?) meg a humor.

Persze vannak ilyen csajok is, kerdes hogy milyen a stilusod es olyan stilusuaknal probalkozol is?

De azt irod az ismerkedes megy

meg a 3 peldad is azt jelenti hogy nem egybol utasìtanak el hanem pàr hèt mùlva ? Mert mondjuk megunnak, vagy tul nyomulos vagy egybol szerelmet valsz, folyton megsertodsz vagy barmi?

2021. jan. 2. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!