Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok egy incel férfinek?
1, diéta , sport, fogyjon le
2, vegyen autót és lakást
3, öltözködnjön divat szerint
4, keressen többet mint a minimálbér
Egyéb ?
Foglalkozz magaddal, sportolj, figyelj az öltözködésre és legyen önbizalmad. Nekem ez a recept jött be
20f
Mondhatni semmit. Az alapján, amit itt láttam és a környezetemben tapasztaltam, teljesen felesleges inceleknek bármiféle tanácsot adni. Egyszerűen tojnak rá, nem tesznek magukért semmit és úgysem fogadják meg. HA mégis kíváncsi vagy, akkor az alábbiakat:
1, A fenti dolgokat tényleg csinálja meg. De, tényleg. Van olyan ismerősöm, aki állítása szerint kigyúrta magát, de nem volt rajta szinte semmi izom. Szerinte jól öltözött, a környezete szerint nem.
2, Legyen laza. Hagyja abba az egészen való görcsölést, élvezze az életet és legyen más is az életében, mint az incelsége. De, tényleg. Hobbi, haverok, ilyesmi.
#4: Azért nincs a dolog mögött konkrét tartalom, mert semmit sem tudunk azokról, akik tanácsot kérnek. Nem látjuk az arcukat, nem tudjuk a stílusukat. Hogy adjunk konkrét hajtippet?
A gond igazából ezzel az, hogy mi adunk egy tanácsot, ami nem hoz azonnal sikert és fel kell emelniük a seggüket, hogy elbattyogjanak egy fodrászhoz, hogy hajtippet kérjenek. Nos, ehhez lusták.
Írtad az ápoltságot. Annak része a jó haj és öltözködés is.
"Írtad az ápoltságot. Annak része a jó haj és öltözködés is."
Igen a tiszta haj és a tiszta öltözék. Nem feltétlenül muszáj a legdivatosabbnak is lennie.
Ha nincs pénz minden nap másikat venni és ezt kimosni, akkor nem biztos, hogy ez az ő hibája. A pénz hiánya nagyon sok rossz dologra veszi rá az embert, amit "fentről" a milliók bástyái mögül nem nagyon lehet érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!