Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találtatok társat? Mit tanácsoltok? 29f (lent)
Magas iskolai végzettségem van, helyesnek tartanak, épp egy vállalkozást indítok be. Szeretek túrázni, fotózni, imádom az állatokat. Aktív életet élek. Több munkahelyem is van. Plusz: imádok férfiként udvarolni is.
Mégsem találom meg a korosztályomban a társamat. Az idősebb nők értékelnék a jellememet és a tulajdonságaimat, udvarlási szokásaimat - mindig szóvá is teszik. De családot is szeretnék egyszer....
Fogalmam sincs mi tévő legyek. Nem az ismerkedéssel van a problémám, hanem azzal hogy nem találom meg a megfelelő partnert. Bárki, aki volt hasonló helyzetben, veletek mi történt? Hogyan kezeltétek? Megoldódott a dolog?
A válaszokat előre is köszönöm.
29f
1-es:
Köszönöm kedves vagy. De nagyon elfogyott most már a türelmem. Leírom a legutóbbi 3 példát.
1.: "Úgy érzem nem tudnálak irányítani, úgyhogy hagyjuk abba az ismerkedést" - mondta a lány... Én: hát szerintem is! (Lány: 33 éves)
2.: minden rendben volt, együtt voltunk már. A nővére hirtelen megszabta, hogy mikor és hol találkozhatunk, mikor csókolózhatunk, beszélgethetünk és így tovább. Erre a lány hagyta is hogy beleavatkozzon a kapcsolatba, nehogy elveszítse a nővérét... 3 hét alatt 1 közös szabad délutánunk lett... elegem lett... (Lány: 26 éves)
3.: Minden rendben volt. Megkért hogy aludjak ott, azt mondta alig várja hogy bemutasson a család többi részének is. Terveztünk januári programokat. Elment a barátnőjéhez egy estére, mire visszajött NETEN keresztül szakított. Mindez egy hét alatt - 3 hónapos kapcsolat volt. (Lány: 25 éves).
A három esetben ezek zavartak: 1.: ne akarjon irányítani senki. 2.: ketten legyünk már egy kapcsolatban 3.: érthetetlen ! (ezek szerintem ne irreálisak, de javíts ki kérlek ha tévednék, nagyon szeretném más nézőpontból is látni a dolgokat, hátha segít).
Egy cipőben járunk. Vagyis már nem, mert én valtoztattam. Nem beszélsz a huszonéves nők többségének nyelvén, ez a bajod és ezen kell változtatni. Én is ilyen vagyok, hogyha őszintén teljesen magamat adom, akkor a 35-45 közti nőknél nagy sikereim vannak, állandóan kapom a bókokat, hogy milyen érett, intelligens, komoly vagyok. Amikor ugyanígy ismerkedtem anno pl egy 22 vagy 25 éves nővel, akkor legtöbbször elküldtek azzal, hogy unalmas vagyok.
Nem kell megvárni amíg beöregszel a most téged személyiségre vonzónak találó nőkhöz. Én sem tettem, helyette változtattam a stílusomon. A huszonéves lányokkal legyél sokkal lazább, viccesebb/komolytalankodóbb, tökösebb. Tűnj a szemükben izgalmasnak, érdekesnek, legyen a stílusod sokkal lazább. Igen még az átlagnál komolyabb, intelligensebbnek, érettebbnek tűnő csajoknál is. Nehéz erről írni hogy pontosabban mit csinálj másképp, de úgy általában ezeken kell változtatni. Nekem az sokat segített, hogy van egy 4 évvel fiatalabb húgom akivel jóban vagyunk és miatta könnyebben láttam kb hogy miken érdemes változtatnom.
27/F
Szia!
Tanácsot sajnos nem tudok adni, mert nő vagyok.
Viszont én is úgy érzem, nehéz ez a társkerés.
A hobbijaink megegyeznek, nincs senkim, mármint úgy senkim, aki beleszólna a kapcsolatomba. :D
Ha gondolod, beszelélgethetünk.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!