Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, ha teljes mértékig elegem van a társkeresőkből, kiváltképpen a baddoból, ahol szerintem sportosabb pasiként (vagy legalábbis van benne munkám) is még csak a túlsúlyos nők is csak megnézik amit írtam, de válaszolni egyik sem akar?
A képet már mutattam itt pár napja:
és ilyesmi nők, de szinte egyik sem képes visszaírni (de megnézik, amit írtam). Az átlagos alkatút nem is mondom, azok meg sem nézik mit írtam.
Szóval én nem tudom mit várnak, vagy el vagyok átkozva, pedig tényleg nem vagyok arcilag sem ronda. Vagy ezek a túlsúlyos (szerintem) nők is valami topmodellre várnak? Törlöm magamat ma erről. Betelt a pohár. 36 F.
Nekem az ilyen hozzáállás vékony nőként is taszító. Itt te vagy az, aki ember és ember közt különbséget tesz.
Elolvastdad, hogy nem úgy gondoltam? Vagyis nem arra, illetve h az a molett nő bejött nekem.
Szerintem ne add le azért az igényeidet se csak mert egy ronda nő nem ír vissza.
Nem egy, szinte egyik sem.
Nekem tetszik a kérdező stílusa
Irónia biztosan, hogy hülye vagyok, mint a föld. :D Am Buék mindenkinek. Nem vagyok én annyira hülye, se nem gonosz.
"Nekem tetszik a kérdező stílusa /teste"
Miért nem ismerkedsz vele? Ja, pasid van? Úgy én is mondanám mindenkinek, hogy helyes vagy, csak sajnos nem ismerkedem, mert már van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!