Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, ha teljes mértékig elegem van a társkeresőkből, kiváltképpen a baddoból, ahol szerintem sportosabb pasiként (vagy legalábbis van benne munkám) is még csak a túlsúlyos nők is csak megnézik amit írtam, de válaszolni egyik sem akar?
A képet már mutattam itt pár napja:
és ilyesmi nők, de szinte egyik sem képes visszaírni (de megnézik, amit írtam). Az átlagos alkatút nem is mondom, azok meg sem nézik mit írtam.
Szóval én nem tudom mit várnak, vagy el vagyok átkozva, pedig tényleg nem vagyok arcilag sem ronda. Vagy ezek a túlsúlyos (szerintem) nők is valami topmodellre várnak? Törlöm magamat ma erről. Betelt a pohár. 36 F.
De! Kérdéstől függetlenül írok neked valamit! Óvakodj attól aki a volt párját (EX) mutogatja neked!
Én nekem eddig két exem volt, aki első adandó alkalommal ha nem az volt, amit ő akart, akkor az exével hasoníltott össe, hogy az milyen macsó, magabiztos, stb volt. Mindig megszívtam és mind a kettő visszament az exéhez, amikor az hirtelen szingli lett és a nőt (exeimet) vissza aKARTA KAPNI.
Szedd össze magad,és az ilyen társkeresős bohóckodás helyett nézz szét a környékeden.Le merem fogadni,hogy rizsegnek a nők körülötted,miközben jársz,nézel,de nem látsz,csak az orrodig.
A volt férje képeit mutogatja egy elhízott,magáról sokatképzelő nő,meg hasonlók...
Ha nem akarod erre b...ni el az idődet feleslegesen,akkor elfelejted ezeket a felszínes társkeresőket.
Ott kezdd,hogy összeírod az összes ismerősödet,évfolyamtársadat,létező mindenkit,és szépen elkezded felvenni a kapcsolatot az emberekkel.
100 szor többet ér,mint tespedni es képeket nézegetve várni,mikor ir rád egy tök idegen valaki.
eZ TÉNYLEG NEM VEZET SEHOVA
Megkaptam amit küldtél. Az jó pasi??! 😂😂😂
Á-Á
Én egy teljesen átlagos fiatal srácot látok a képen. Nem pedig egy kimondottan jó pasit! Teljes átlagos
Mások képeit csak úgy küldözgeted, a sajátodat meg nem?
De hisz küldtem az enyémet is.
ma 21:57
Figyelj, ha a volt pasija hasonmását, keresi a netes társkeresőn az már régen rossz.
Én a leírtak alapján úgy gondolom ez a nő még egyáltalán nincs túl az előző kapcsolatán. Másrészt nincs 2 egyforma ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!