Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, ha teljes mértékig elegem van a társkeresőkből, kiváltképpen a baddoból, ahol szerintem sportosabb pasiként (vagy legalábbis van benne munkám) is még csak a túlsúlyos nők is csak megnézik amit írtam, de válaszolni egyik sem akar?
A képet már mutattam itt pár napja:
és ilyesmi nők, de szinte egyik sem képes visszaírni (de megnézik, amit írtam). Az átlagos alkatút nem is mondom, azok meg sem nézik mit írtam.
Szóval én nem tudom mit várnak, vagy el vagyok átkozva, pedig tényleg nem vagyok arcilag sem ronda. Vagy ezek a túlsúlyos (szerintem) nők is valami topmodellre várnak? Törlöm magamat ma erről. Betelt a pohár. 36 F.
Tény, hogy én egy kegyetlen ronda nő vagyok, de ez sem sokkal jobb. Ha van egy kis önkritikája (márpedig a ronda nők túlnyomó többségének van), akkor eszébe sem fog jutni visszaírni, mert belátja, hogy nem egy kategória vagytok, az életmódotok sem passzol, semmi. Én sem tenném, pedig én a gebe ronda típus vagyok.
Egyébként jogos, persze, az egész direkt társkeresősdi úgy, ahogy van, felejtős. Vagy összehozza az élet az embert a megfelelővel, vagy így járt...
A képednek "börtôntöltelék, akit a cellatársa fotózott le a seggébôl elõkotort telefonnal" feelingje van.
Köszi, ennyire azért ne legyünk már prolik, mondtam már a kép milyenségét. De ne menjünk át undergroundba. Thanks.
de nyilván tisztában vagy vele, hogy nem a linkelt nő a te szinted.
átlag nő nem ír vissza badoon, egyik sem. Az ilyen hölgyek közül is ha 10 re ráírtam, abból is csak 2 megnézte az adatlapom, de semmi válasz. Pedig nem úgy indítok, hogy szia, mizu. Hanem, hogy nagyon szimpatikus ez meg az adatlapodon, ha van kedved, akkor beszélgethetnénk.
Szerintem maga a kérdésed és hozzá a leírasod mindent elmond rólad.
És téneg te azért írsz ducibbakra, hogy majd jól megalázd őket itt a képüket kitéve, hogy te milyen f. sza gyerek vagy mégse írnak neked vissz.
A helyedbe ezzel nem dicsekednék.
Mellesleg nőként mondom a kép rólad amit linkeltél nem tetszik. Komolyan mit csinálsz rajta? A tested sem tetszik hiába látni, hogy gyursz nekem ez nem jön be.
De szerintem nálad nem a külső ami miatt senki nem ír..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!