Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik nem zavar hogy ma szilveszterkor csomóan szexelni fognak csak ti nem?
@26
Na szóval. Mint minden fiatal (férfi vagy nő, egyre megy), úgy 20 éves koromig nekem se járt az eszemben semmi más, mint a szex. Ezt nem tudtam összehozni, hiába akartam ennyi ideig -és természetesen mindmáig-, az azt jelenti, hogy vagy nem tettem érte eleget, vagy a természet, illetve emberek esetében a társadalom nem tart hozzá elegendőnek. És nem is csak a szexhez, hanem ezzel összefüggésben a legfontosabb emberi kapcsolatok egyikéhez, a párkapcsolathoz sem. Márpedig akárhogyan is nézzük, biológiailag az egyetlen lényeges funkciója minden egyes élőlénynek az önfenntartáson kívül semmi más, csak a fajfenntartás. Most vélhetően azzal fogsz te vagy akárki más konktrázni, hogy nem ösztönlények vagyunk, kicsit máshogy működik a dolog; csakhogy, micsoda meglepetés!, a nők is tisztában vannak azzal, hogy ez nem normális dolog (így ennek fényében a te megjátszott értetlenkedésedet sem fogom fel). Rengeteg kérdés van ebben a témakörben, ami valahogy úgy szól, hogy "nők, adnátok esélyt egy 2X/3X éves szűz férfinak?". Szinte minden válaszadó egyöntetűen azt mondta, hogy nem, mert ő nem fog tanítgatni senkit, meg hogy ennyi idősen hogy sikerült ezt összehoznia, és a többi.
Jaaa, valóban. Azt egyik sem írta, hogy szégyenteli dolog, csak azt, hogy esze ágában se lenne összejönni vele és amint kiderülne, úgy szaladna el, hogy a föld is porzana utána. Valóban, ez így teljesen más. Nekem viszont hadd legyen már szégyenteljes az, hogy bármikor, amikor ez a téma szóba kerül, hazudoznom kelljen - mert hogy nem mondom el senkinek egy anonim netes felületen kívül, hogy szűz vagyok, az is tuti biztos.
30
Feltettek egy szex-el kapcsolatos kérdést egy fórumon, én meg válaszoltam rá, nem értem mi ezzel a problémád, bizonyára a logikám hiánya okozza, mert tényleg nem értem hogy jön ide a válaszod :D
Nem értem hogy jön ide strichelés meg hasonlók.
Arra utaltam, hogy nem tudom őket senkire hagyni, az ég egy adta világon senkim nincs, idegen bébiszitterre meg nem fogom hagyni őket azért, hogy elmenjek randizgatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!