Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sráccal alakul valami. Mit csináljak hogy ne az mozgassa már csak hogy mikor jöhetne fel? Hanem azon tul más is?
Olyan rossz hogy teljesen rám van rakva az iranyitás. En szervezzem meg a randikat, legyen amit en akarok, ő "kegyeskedik"jönni. Amolyan igenember csak.
Várja (mint sültgalambot)hogy megnyiljak, legyen köztünk több is.
Ennyit ad csak bele, meg az online dumák.
Én szeretnék vele legalább minimum emberi kapcsolatot, hogy szép lassan beavasson az életébe, meg kiderüljon működik e együtt valami egyáltalán.
Ha vonzodom hozzá es ezt elárulom, azaz probálok nyitni is, hogy én szeretnék ugyan többet, azaz mozduljon már meg ő is, azt megint lecsapja annyival, hogy fel akar jönni es akkor ott lesz nekem. Azaz ezzel is csak magam alatt vágtam a fát csak.
Lassan ugy érzem, vele semmit nem lehet kezdeni.
Irtam neki hogy en nem akarom hogy feljöjjön nekem nem a 4 fal hiányzik egy ismerkedésben. (Hogy nálam üljön és én "tartsam el" vagy szolgaljam ki mint egy "vendégfogado"
Nem udvarol csak leegyszerűsit mindent olyan faék egyszerűre, hogy feljönne.
Mit tehet egy nő ahhoz hogy emberként(is) kezeljék?
Hogyan tudnék bekapcsolodni az életébe?
"többet adjon már bele."
A wellnes hotelek bezártak. Egy Bali nyaralás mostanában macerás.
Színházba sem vihet...
Konkretizálnád mit vársz el?
"ebbe nem birok belemenni hogy jön leteper aztan megy."
Mégis mit akarsz? Használjon guminőt vagy kecskét?
Helyében már nyúlcipőt húztam volna.
Nem minden álmom egy hisztis,frigid nő, aki nem tudja mit akar.
"eddig ennél csak rosszabbakat találtam eddig"
Lefordítva a tükörben olyan nőt látok akinek mindenki kevés.
22-es. Eltudnád mondani hogyan udvaroljon egy férfi?
"aki ott van mellette, amikor szuksege van ra, nem csak akkor amikor rajon a kangorcs." Mire gondolsz vágja le nála a füvet? Vigye a gyerekét iskolába? Porszívózzon ki nála?
3 pár sor után offolni KELL?mert nem felel meg az irreális igényeknek?
"Mert eddig ennél csak rosszabbakat találtam eddig." annyira birom ezt hogy a saját szarságát próbálja megracionalizálni meg jogossá tenni. csinálja a butaságot de közbe panaszkodik és utánna még "jól " meg is indokolja hogy hát mert nincs is más választás.(Ő az Egyetlen:()szánalmas.az ilyenektől a hányinger kap el.Megsugom van más választás .Idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!