Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúval tegnap óta alakul valami. Tetszem is neki stb. Most viszont 15:03óta nem írt mert írta h pill. tökre ki vagyok borulva. Mit csináljak?
xD
Nem ér rá,elment barátokkal vmerre, neg legyél már bolond :D Én szoktam így.. majd lesz vmikor azt kész :)
18/L
jahjj ez kész amikre gondoltáál :D XD
amugy sztem csak elfelejtette h le pillezett és nincs gépné velem is volt máár ien .. xD
amugy egy nap alakulgatás még semmi...xD
Ezen minek húzod magad? -.-" Írta hogy pill, nem? Akkor gondolom dolga van! Ennyire egyszerű, mit akadsz fenn ezen? Ne hisztizz, nem vagy a világ közepe, van más dolga is gondolom, mint veled dumálni! Lehet, hogy csak a tesója ül most ott, vagy ilyenek...:S Annyi eszed nincs, hogy rájöjj magadtól is a dologra, hogy lehet, hogy nincs is otthon? -.-"
amúgy ne csinálj semmit, ha ráér úgyis szól, ha meg nem, akkor nem:/
ne haragudj, de jót röhögtem most, nézhetsz bunkónak, ilyen a kedvem, de ez szerintem gyökér egy kérdés volt XD
én is voltam így, de én gyorsan odaírtam, hogy "el kell mennem, szia"--többször is.
Lehet hogy rájött a fosás és összefos*ta magát és mire kimosta a gatyáját meg felmosott...addigra már kellett a tesójának a gép....
Majd ír, nyugi, és elmondja hogy mi volt. Ne görcsölj ezen ennyit
Fő az optimizmus:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!