Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiúval tegnap óta alakul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiúval tegnap óta alakul valami. Tetszem is neki stb. Most viszont 15:03óta nem írt mert írta h pill. tökre ki vagyok borulva. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 18:35
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
MSN-en? Hát írj rá, h mivanmá :D
2009. dec. 11. 18:36
 2/64 A kérdező kommentje:
írtam és nem válaszol..pff..
2009. dec. 11. 18:37
 3/64 A kérdező kommentje:
komolyan már mindenre gondoltam:D öngyilkos lett,meghalt,valakivel szexel xĐĐ
2009. dec. 11. 18:37
 4/64 anonim ***** válasza:

xD

Nem ér rá,elment barátokkal vmerre, neg legyél már bolond :D Én szoktam így.. majd lesz vmikor azt kész :)

18/L

2009. dec. 11. 18:40
 5/64 anonim ***** válasza:

jahjj ez kész amikre gondoltáál :D XD

amugy sztem csak elfelejtette h le pillezett és nincs gépné velem is volt máár ien .. xD

amugy egy nap alakulgatás még semmi...xD

2009. dec. 11. 18:42
 6/64 anonim ***** válasza:
Hamarosan kopogtat az ajtódnál:D
2009. dec. 11. 18:51
 7/64 anonim ***** válasza:

Ezen minek húzod magad? -.-" Írta hogy pill, nem? Akkor gondolom dolga van! Ennyire egyszerű, mit akadsz fenn ezen? Ne hisztizz, nem vagy a világ közepe, van más dolga is gondolom, mint veled dumálni! Lehet, hogy csak a tesója ül most ott, vagy ilyenek...:S Annyi eszed nincs, hogy rájöjj magadtól is a dologra, hogy lehet, hogy nincs is otthon? -.-"

amúgy ne csinálj semmit, ha ráér úgyis szól, ha meg nem, akkor nem:/

ne haragudj, de jót röhögtem most, nézhetsz bunkónak, ilyen a kedvem, de ez szerintem gyökér egy kérdés volt XD

2009. dec. 11. 18:56
 8/64 anonim ***** válasza:

én is voltam így, de én gyorsan odaírtam, hogy "el kell mennem, szia"--többször is.

Lehet hogy rájött a fosás és összefos*ta magát és mire kimosta a gatyáját meg felmosott...addigra már kellett a tesójának a gép....

Majd ír, nyugi, és elmondja hogy mi volt. Ne görcsölj ezen ennyit

Fő az optimizmus:-D

2009. dec. 11. 19:08
 9/64 A kérdező kommentje:
köszi utolsó. Kedves vagy:) kezdek megnyugodni és nevettem is egyet:D
2009. dec. 11. 19:10
 10/64 anonim ***** válasza:
ha a haverokkal ment ki akkor elég nagy prszt hogy nem irt oda annyit hogy bú vagy valami..lehet elment a net,vagy apa,anya,tesó ült oda... mittudomén :D
2009. dec. 11. 19:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!