Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy sráccal alakul valami....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy sráccal alakul valami. Mit csináljak hogy ne az mozgassa már csak hogy mikor jöhetne fel? Hanem azon tul más is?

Figyelt kérdés

Olyan rossz hogy teljesen rám van rakva az iranyitás. En szervezzem meg a randikat, legyen amit en akarok, ő "kegyeskedik"jönni. Amolyan igenember csak.

Várja (mint sültgalambot)hogy megnyiljak, legyen köztünk több is.

Ennyit ad csak bele, meg az online dumák.

Én szeretnék vele legalább minimum emberi kapcsolatot, hogy szép lassan beavasson az életébe, meg kiderüljon működik e együtt valami egyáltalán.

Ha vonzodom hozzá es ezt elárulom, azaz probálok nyitni is, hogy én szeretnék ugyan többet, azaz mozduljon már meg ő is, azt megint lecsapja annyival, hogy fel akar jönni es akkor ott lesz nekem. Azaz ezzel is csak magam alatt vágtam a fát csak.

Lassan ugy érzem, vele semmit nem lehet kezdeni.

Irtam neki hogy en nem akarom hogy feljöjjön nekem nem a 4 fal hiányzik egy ismerkedésben. (Hogy nálam üljön és én "tartsam el" vagy szolgaljam ki mint egy "vendégfogado"

Nem udvarol csak leegyszerűsit mindent olyan faék egyszerűre, hogy feljönne.

Mit tehet egy nő ahhoz hogy emberként(is) kezeljék?

Hogyan tudnék bekapcsolodni az életébe?

#sültgalambot vár
2020. dec. 30. 08:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
84%
Teljesen úgy néz ki, mintha csak a te fejedben alakulna valami. Nem gyengén van valami pszichés problémája a srácnak.
2020. dec. 30. 08:56
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Érthető, hogy ennél többet akarsz, de ha ennél többre alkalmatlan a másik fél, akkor ha fejen állsz se fogsz többet kapni tőle.
2020. dec. 30. 08:57
 13/32 A kérdező kommentje:

Igen?

Eddig csak általánosan gondolkodtam ilyenről. Hogy altalaban a ffiak mitől akarnának többet.

Most egy srácra levonatkoztattam. Mert ő kezd hiányozni meg ilyenek.es nekem ez roasz igy.Azaz nekem nem ugyanaz.

Nem tudom melyik kerdesre gondolhatsz.

2020. dec. 30. 08:59
 14/32 A kérdező kommentje:

12#De ő olyanokat ir hogy nem jol latom.

De kérdés mitől is látnám másképp. De most komolyan

2020. dec. 30. 09:00
 15/32 A kérdező kommentje:
A fenti leirtak szerint mégis mit kéne ebbe látnom?
2020. dec. 30. 09:01
 16/32 A kérdező kommentje:
És akkor most ezen van pont. Szerinte én nem bizom benne. Es szerinte ő erről nem is tehet. Tiszta szándékai vannak (azaz legyen elég annyi hogy ő ezt igy online közli.ez a max amit kapok)
2020. dec. 30. 09:03
 17/32 anonim ***** válasza:
pl. hogy kapcsolatra alkalmatlan?
2020. dec. 30. 09:03
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy komolytalan pocs. Ettol soha nem fogsz erzelmeket kapni, max csak targyi ajandekok formajaban.

Sok ilyen ferfi van (szvsz tobb mint 60%-a a ferfiaknak ilyen), hogy nulla erzelem. Es a gyerekevel is igy fog banni.

Mutogatni jo lesz facsera, meg ha nagyon kell, akkor odatolja parszor a kisautot, mikor kicsi a gyerek es kesz.

2020. dec. 30. 09:18
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha már most azt érzed, hogy nem lehet vele normálisan együtt lenni és egy csomó panaszod van akkor mit gondolsz mi lesz később?
2020. dec. 30. 09:53
 20/32 anonim ***** válasza:
#7: ilyen pasi lépése csak szerencse, ha már olyan balf.sz a kérdező, hogy nem rúgja ki
2020. dec. 30. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!