Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivel hívom magamra fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel hívom magamra fel a legjobban a figyelmét?

Figyelt kérdés

- ha látja a képeket nap mint nap, hogy jól érzem magam, megyek ide-oda?

- ha rakok ki szerelmes (vagy vidám vagy szomorú) idézetes képeket?

- ha nem teszek ki semmi képet és nem tudja hogy élem meg ezt az egészet?

A story az, hogy beszéltünk de egy hete csak úgy megszakadt nem haragban “váltunk el” és nem búcsúzkodtunk csak szünetel a dolog.. nekem kicsit fáj de ez van :/ én vagyok a csaj

2020. dec. 29. 23:40
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Jól hallom? Szünet? Irány a tini rovat!
2020. dec. 29. 23:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne rakj ki semmit. Ha akar, akkor lépni fog. Ha nem lep, akkor nem akar.
2020. dec. 29. 23:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

mi? ha jol ertem, ez meg csak kapcsolat sem volt, csak beszeltel valakivel. ha nem keres, akkor valoszinuleg telibe fogja sz arni, hogy epp mit teszel vagy nem teszel ki, feltekeny meg plane nem lesz.

de ennek valoban nem a ‘felnott parkapcsolat’ rovatban van a helye..

2020. dec. 29. 23:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, csak szerelmes idezetes kepeket ne. 😝
2020. dec. 31. 13:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag mindegy, ha nem akar semmit, akkor se felejtette el, hogy vagy.
2020. dec. 31. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Mi lenne, ha írnál neki? Sokkal előrébb vagy vele. A srácoknak is jól esik, ha keresik őket. Ha így sem működik a dolog, akkor pedig hamarabb túl is teszed magad rajta!
2020. dec. 31. 16:25
 7/7 noone91 ***** válasza:
100%

Nos, igen. Javaslom próbáld meg talán felkeresni. Nem ördögtől való dolog. Ha ennyire biztos vagy benne, hogy talán nem vesz komolyan, vagy kikerültél a látókörből, akkor működhet a közösségi felületen egy jó kép feltöltése. Vonzó, de semmi esetre sem közönséges. Legyél csinos és dögös, de mutass minél kevesebbet. Ez a recept.

29F

2020. dec. 31. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!