Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Milyen apró figyelmességnek örültetek eddig legjobban, ami nem virág?
Pedig ékszer volt, szülinapomra, és a legjobb barátnőmtől. Tudom, hogy párkapcsolatról kérdezel, de akkor is ez volt az, ami életemben a legjobban meglepett.
(Egy kis ezüst medál volt az Apacsból, nem tudtam, hogy figyeli, hogy mit nézek.)
A páromtól?
Reggel, félkómásan feküdtem még az ágyban (nehezen indulnak a reggelek), a párom pedig azt súgta a fülembe, hogy "Pihenj még egy kicsit, csinálok reggelit. Tükörtojás jó lesz?":)
Aztán a múltkor munka után látta rajtam, hogy kicsit kedvetlen vagyok. Nem volt igazán semmi oka, csak olyan nyomott hangulatban voltam. Párom pedig megölelgetett és azt mondta, "Gyere, megmasszírozlak egy kicsit, attól jobban érzed majd magad". Azt is imádtam, mikor magától vetette fel, hogy hoz egy pár mécsest, fürödjünk együtt. Vagy mikor 2 napig suvickolta meg ecetezte a mamája ezer éves kávéfőzőjét, mert én kotyogós kávéfőzőre vágytam:D Azóta egyszer főztem vele kávét, mert annak ellenére, hogy ő nem iszik, mindig lefőzi nekem. Egyszer mikor ügyeletben hazaértem, ott állt a gáztűzhelyen a főző egy cetlivel, hogy "startra kész":) Imádom ezeket az apróságokat, nagyon le lehet vele venni a lábamról.
Az exem (igen, rendes pasikat fogok ki:)) pedig egyszer elkérte a haverja projektorát és házimozit csinált nekem a falra vetítve. Egyszer pedig szerzett egy masszázságyat, hogy egy kicsit kényeztessen. Meeeg...távkapcsolatban voltunk, úgy beszéltük meg, hogy az esti vonattal felmegyek hozzá. De közben az egyetemi csoportommal volt valami találkozó és nagyon jól elvoltunk, és mivel ez már záróvizsga után volt, nem volt esélyes, hogy többször össze tudunk jönni mindannyian. Felhívtam, hogy inkább másnap mennék. Kicsit csalódott volt, de nem hisztizett. Aztán fél óra múlva felhívott, hogy beült a kocsiba, lejön, elleszünk a csoportommal, aztán felvisz (2 óra autóút egyébként).
Szóval na. Nem tudok egy dolgot kiválasztani, ezek mind-mind nagyon jó emlékek:)
Ami talan az eddigi legszebb ajandekom volt az a tavalyi szulinapom, amikor kb 15ev tervezgetes utan eldontottem hogy most tuti kiveszek egy nap szabit es elmegyek vmi szaunaba v furdobe v fagyizni vagy kiulok egy parkba es olvasok stb, semmi extra,csak megis, erezzem h ez a nap mas.
Legnagyobb meglepetesemre a ferjem kozolte h o is kivett erre a napra szabit es velem szeretne tolteni. Eldobtuk a gyerekeket suliba, elsetaltunk egy kedves kavezoba, ittam a napsutesben egy remek kavet, aztan beultunk az autoba es elvitt egy gyonyoru varba (nagyon szeretek varakat latogatni), vegigsetaltuk a kiallitast, megebedeltunk (nagyon szeretem ha nem nekem kell agyalni meg megfozni stb), aztan hazaautokaztunk, jot beszelgettunk kozben es felszedtuk a gyerekeket. Ha jol vegiggondoljuk ez anyagilag nem egy akkora dolog, 2kave, 2ebed, 2 varbelepo meg a benzin, de az h o kivett egy nap szabit h velem toltse es olyan dolgokat csinaltunk amiktol en feltoltodtem es azt a csutortoki napot kulonlegesnek ereztem, mikozben a kollegaim mind bent senyvedtek az irodaban es elotte 15evig en is ezt tettem (vagy egyetemi eloadasokon), felbecsulhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!