Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti örülnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti örülnétek egy virágcsokornak vagy rózsaboxnak?

Figyelt kérdés
van egy lány, akivel jól alakultak a dolgok, aztán valamiért mégis azt mondta hogy nem akar találkozni. vittem neki plüssmacit, örült neki, de kellemetlen volt hogy szó nélkül oda mentem hozzájuk. ha küldenék neki egy virágcsokrot, szerintetek örülne?

2019. máj. 15. 04:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon buta vagy, ha nem fogtad fel, hogy nem akar tőled semmit. Lapátra tett téged.
2019. máj. 15. 04:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem örülne. Beszéljétek meg a helyzetet inkább. Túlságosan nyomulsz így első ránézésre.
2019. máj. 15. 05:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nyomulsz.
2019. máj. 15. 06:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki képtelen lenne tudomásul venni a visszautasítást és továbbra is nyomulna, attól semminek nem örülnék.
2019. máj. 15. 07:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy rózsabox 40 ezer forint. A csajnak meg nyilvánvalóan nem kellesz. És megkérdezed, hogy megéri-e? Vegyél inkább 500 talp nélküli zoknit.
2019. máj. 15. 07:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus nyomi! Olyan nőre hajts akivel kölcsönösen kedvelitek egymást. Ez így csak zaklatás!

A nők nem mondják ki hogy mit akarnak. Egyáltalán nem mentek jól a dolgok csak te ezt sem vetted észre! Kaptál egy csomó lehetőseget, te nem éltél vele aztán csak elviselt majd lepattontott!

2019. máj. 15. 08:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nő, de meggyőződésem, hogy ilyesminek minden nő örül, ha neki kedves személytől kapta. Veled pedig a lány nem akar találkozni... Keress más lányt.
2019. máj. 15. 10:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne nyomulj és hagy időt neki lehet magától is kersni fog

Küldhetsz neki egy szép VIRÁGCSOKROT aminek az ára 5-6 ezer maximum egy kártyával amire ráírod hogy örülnél ha újra találkoznatok

De ez a virágbox nagyon drága, nem ismerem a lányt de ha egyszerűbb lehet csak negatívan fog elsülni és rossz visszatetszést érsz el vele hogy ilyen drága és sznob instagram stílusú ajándékkal akarod megnyerni.

2019. máj. 15. 23:17
 9/9 A kérdező kommentje:
a csokor mellett döntöttem, üdvözlőkártyával. kiderül majd hogy fogadja.
2019. máj. 16. 00:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!