Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Milyen apró figyelmességnek örültetek eddig legjobban, ami nem virág?
Ez előttit én írtam
Esetleg egy csillagnézős este, messze a várostól elcsomagolt kajákkal, borral fel is lehetne dobni..
Pl. megtudta az akkori barátom, hogy gyűjtöm a bélyegeket, és hozott nekem.
Még ami ilyen apróbb jellegű:
- mozijegy (akciós napra 1000-1200 Ft Budapesten a legtöbb helyen)
- péksüti, csoki - de ha ismered, hogy mi a kedvence, lehet akár gyümölcs vagy innivaló is
Az első párkapcsolatomban inkább cseléd voltam, mint barátnő. Így mikor a szakításom után 2 évvel újra lett párom, nagyon meglepett, amikor az első nála töltött éjszakán ágyba kaptam a reggelit és a kávét, vagy miután főztem neki, segített elmosogatni és elpakolni, stb. Azóta is a legjobb dolog, amit kaphatok tőle, az a figyelem és az, amikor érezteti, hogy mennyire szeret és fontos vagyok neki, vagy ha apró részletekre is emlékszik (az előző barátom 2 év után sem tudta megjegyezni, hogy a szüleim elváltak még kiskoromban pl.).
Tárgyi ajándékokat nem annyira szeretem, mert amit akarok, úgyis megveszem magamnak. Talán ami eddig a legjobban tetszett, az az volt, amikor amíg reggel aludtam, elvitte a telefonomat, hogy kicseréltesse a kijelzőjét. Eltörtem előtte fél éve, de sajnáltam kifizetni 60 ezret arra, hogy legyen egy új kijelzőlap, mert amúgy használható volt, csak nem volt túl szép egy nagy repedéssel a közepén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!