Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány hogyan tudja a legjobban felhívni magára a figyelmet egy bulin? Nos fiúk?
Második válaszoló:
Véleményem szerint egy szóval sem említettem a "minden" szót. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok bizonyos dolgokra, mint például erre a témára is. Ennyire egyszerű!
engem mindig azok a lányok érdekelnek, akikből árad egyfajta titokzatosság, nem mutogatják magukat, inkább olyan szolid természetűek, de azért látszik rajtuk, h azt várják, hogy valaki odamenjen hozzájuk.
próbálj laza lenni. ha szép vagy (ne haragudj, de buliban sajnos csak ez számít, ha komoly értelmes kapcsolatot akarsz, akkor ne buliban ismerkedj), akkor előbb utóbb úgyis oda fognak menni hozzád páran.
Minél kisebb az önbizalmad, annál többet kell innod, hogy gátlástalanabb legyél, és akkor jöhet az intenzívebb, extrémebb tánc..
mellesleg a "véletlen" testi kontaktusok is jó fegyverek a nők kezében. véletlenül odadörgölöd a melled egy fiúnak, azt biztos nem hagyja szó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!