Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány hogyan tudja a legjobban felhívni magára a figyelmet egy bulin? Nos fiúk?
Nekem mellem van, köszönöm. És nem k*rva akarok lenni, csak kíváncsi vagyok.. Még MINDIG.
Egyébként nem tudom, de inkább hosszútávú kapcsolatot a cél.
Akkor tényleg ne buliban próbálkozz!
Vannak helyek, ahol nem lehet komolyan venni a nőt.
Meccs, kocsma, edzőterem, disco. Pl.
A legjobb, ha kezdeményezel, de nem kínálod fel magad.
Kezdeményezz beszélgetést, Ne flörtöt. Csak akkor fog megbecsülni a férfi, ha Ő harcol meg érted.
Az összhang mindíg a legfontosabb egy idegen lánynál. legyen szép arca, értelmes tekintete ( a plázacicáktól a hideg ráz). És adjon visszajelzést!
Ha megnézem, akkor ne azt lássam rajta, hogy "zsebben vagy , Te is csak meg akarsz dugni, ami jó az egómnak, de amúgy átnézek rajtad, mert PONT UGYANOLYAN férfi vagy, mint a többi".
Nehéz ezt körbeírni.
De a kérdésedre válaszolva, a határozott, nagyszájú lányok, akiknek van humoruk, és nem nézik a férfit zárlatos b@szógépnek, és kellemes az összhang, külön figyelmet kapnak tőlem.
Például vegyél fel egy ilyen pólót:
Ezzel szerintem bárhol tudnál ismerkedni, nemcsak diszkóban.
Manapság,hogy tünsz ki a tömegből egy buliban??
Lássuk csak:
-nem vagy hulla részeg
-nem lóg ki a cicid sem a segged a ruha alól
-nem cigizel
-nem vagy beállva a drogoktól,mint a gerely
-nem mész ki minden pasival...
Ellenben:
Titokzatosan,szexisen de nem közönségesen kortyolgatod az italodat,mosolyogsz...legyél ápolt,trendi és értelmesen beszélj :)NE: szevcsi,üccsi,lécci,és trsai:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!