Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kémia nélkül létezhet párkapcsolat?
Persze, máskülönben nem alakult volna ki modern társadalom, aminek integráns részei voltak az érdekházasságok és elrendezett házasságok, az emberiség is talán kihalt volna mert megreked a törzsi szinten és az ősi szakma (prostitúció) sem létezhetne.
Viszont ez rajtad nem segít, mert a nő van lépéselőnyben. Ha hajlandó feláldozni a testi vonzalmat, akkor komoly árat fog kérni érte cserébe.
Tehát a kérdés inkább az, hogy te miért akarsz párkapcsolatot kémia nélkül? Mi az, ami számodra nagyobb értékkel bír jelenleg a 21. századi tudásunk és lehetőségeink ismeretében, mint az áldozat, amit egy nő számára kényszerülsz hozni egy ilyen kapcsolatban?
Mert régen evidens volt eddig minden korban.
- Az őskorban a szaporodási ösztön és az evolúciós programkód követése, gyereknevelés, stb. akkor is, ha nem a sajátjaid voltak.
- Az ókorban, középkorban a vallási dolgok. Legyen egy asszonyod, légy neki az ura, tartsd el őt és védelmezd, cserébe ő mos,főz,takarít, gyereket szül.
- Az iparosodás időszakában a hatékonyabb háztartásvezetés és a praktikusság, illetve kellett (trón)örököst szülni is.
De manapság mivel indoklod, amikor valószínűleg Isten sem létezik, de ha létezik sem fog megbüntetni senkit, amiért nem szaporodott, meg különben is ha mindenható, akkor simán bele tud avatkozni a sorsodba és küldeni egy olyan lányt aki úgy fogad el, ahogy vagy és te is őt és egymásba szerettek.
A feminizmusnak köszönhetően nincs egymásra utaltság, illetve egyre inkább kikopnak a konzervatív hangok, hogy mikor házasodsz már meg, lehetsz életed végéig is szingli. Ugyanakkor szingliként is vállalhatsz gyereket, örökbe is fogadhatsz.
Az egyetlen, ami indokolná, hogy legyen párod kémia nélkül az a szex és az ölelés, amit említettél. De úgy gondolod, hogy ezt olcsóbban meg fogod kapni, mint egy prostituálttól? Mert akkor nagyot tévedsz. Egy normális, szerelmen alapuló párkapcsolatban ez így működik, de egy érdekkapcsolatban ezt felejtsd el.
Hidd el, tudom, mert én sokáig kerestem szexkapcsolatot, anno a covid előtt még hirdetést is adtam fel, hogy ingyen lakhatást biztosítanék Budapesten - amikor 150 alatt nem volt albérlet a külvárosban sem és emeleteságyas szoba se 80 alatt - az érdeklődők aktusok számában akarták beárazni a dolgot és a legbőkezűbb ajánlat heti 1 lett volna, tehát havi 4. Számolsz, hogy ingyen lakhatás rezsi nélkül, amikor kiadhattam 150+rezsiért, külföldieknek AirBnB-ben még többért, a nőnek meg maximum ennyit ért volna meg? Persze nem ő a hibás, hiszen ha rá lett volna utalva, akkor biztosan megalkuszunk valahogy, de amíg az idős lakosság kezében van a vagyon nagy része és a 70-80 éves bácsika már annak örül, ha heti egyszer feláll neki és van még neki jó esetben 10-15 éve hátra a nyugdíja meg stabil, simán belemegy ilyen ajánlatba, néha elég neki havi 2 alkalom is.
És most mondhatod, hogy a prostituált nem adja meg azt az érzést. Egyetértek, én sem veszem igénybe. De hidd el, a kémia nélküli kapcsolat sem, hiszen meg kell játszanod magad, cserébe a nő is belebújik egy szerepbe és ha a prostituált nyers őszinteségétől undorodsz és mocskosnak érzed magad, akkor itt legbelül üvölteni tudnál, hogy egy szerepet játszol a randin. Akkor tudom elképzelni az előnyeit, ha magát a szerepjátszást élvezed, ha valami beteg sakkjátszmának fogod fel, de még akkor sem igazán, mert nincs semmid a nővel szemben a dominanciaharcban. Mivel nem szerelmes beléd, ezért vesztettél, hiszen neki önmagában magasabb az értéke, hiszen nő. Neked kizárólag akkor lehet magasabb ez az értéked, ha nagyon gazdag vagy, de akkor ismét visszakanyarodunk oda: ér ennyit, amikor röhögve ki tudnál fizetni akár mind a 365 éjszakádon egy 20-ast, sőt még egy 10-essel meg is tudod toldani, hogy "szeressenek" a lányok?
Ezért utálják a prostituáltakat a nők, mert nem a nehezen megszerezhető alfák veszik őket igénybe, hanem a béták és azon belül is a FIZETŐKÉPES KERESLET, tehát még csak nem is az alja béták, akik egy kávéra nem tudják meghívni a nőt. Tehát azok a frusztrált nők, akiknek nem jutott alfa, maximum ürítettek benne és a prostik miatt egyre több prémium béta esik ki a húspiacról, akik családalapítási célra alkalmasak lehettek volna megfelelő indoktrinációval, azok kénytelenek beérni vagy a magánnyal (cica, vibri kombó) vagy egy alja bétával, egy fingó, böfögő, pocakos Józsival. Olyat meg nem akarnak otthonra. Viszont korán levirágoztak és 30-tól felfelé tapasztalják a lassú alkonyulást, egyre több prémium férfi akar csak szexelni és egyre több tróger találja be őket, végül pedig majdnem mindenki csak szexelni akar és azok is egyre gázosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!