Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet párkapcsolat testiség nélkül?
Létezhet, de minek létezzen?
Kb. olyan, mintha valaki az intravénás táplálást választaná a kajálás helyett. Igen, megoldható, de valamiért én inkább döglenék meg egy utolsó vacsora után mosolyogva, mint szenvednék itt még 4 évtizedet egy jó kajálás nélkül.
Miután jóformán minden elképzelhető, simán lehet, hogy két ember egymásra találjon és egyikük se akarjon szexualitást. Ugyanakkor ha a testiségbe az alapvető érintéseket is beleszámítjuk, akkor egyre kevésbé elképzelhető nekem.
Másfelől meg, ha kettejüknek jó úgy együtt, hogy hozzá sem érnek a másikhoz, akkor ki vagyok én, hogy megmondjam, mire van szükségük...? Abba se szólok bele, hogy milyen pózban csinálják mások vagy milyen gyakran. Nekem nem működne egy párkapcsolat testiség, érintés nélkül, de ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!