Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan velem, legyek öngyilkos? Miért nem kellek egy lánynak sem?
A legalja réteg lánynak sem kellek. Nagyon közel van hogy megőljem magam, az öngyilkosság hajt nagyon durván előre. Már az összes társkereső oldalt ki probáltam. Személyesen is.
De semmi.
23F
Nyilván nem egyforma mindenkinek az ízlése.
Ezt kellene megérteni, hogy nem csak a külső számít. Nagyon sokat lehet javítani az összképen, ha rendben vagy magaddal, mert az látszik rajtad, kiül az arcodra, hogy épp most tök boldog vagy mert mittudomén, sikerült valami tök jót csinálnod, vagy sikerült lefutnod a 20 km-t és büszke vagy magadra. Ezért kell az időt arra fordítani, hogy rendben legyünk.
Hidd el, hogy befásult, búvalba..ott Brad Pitt sem kellene senkinek, mert mindjárt eltűnne a vonzereje.
Mégis. Mi a jó francot veszíthettek, ha megpróbáljátok?
Én is így vagyok ezzel. Várj 30 éves korodig, ha addig nem javul, nyugodtam légy öngyilkos. Én is ezt tervezem.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!