Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivan velem, legyek öngyilkos?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan velem, legyek öngyilkos? Miért nem kellek egy lánynak sem?

Figyelt kérdés

A legalja réteg lánynak sem kellek. Nagyon közel van hogy megőljem magam, az öngyilkosság hajt nagyon durván előre. Már az összes társkereső oldalt ki probáltam. Személyesen is.

De semmi.

23F

2020. dec. 29. 06:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
46%

Nyilván nem egyforma mindenkinek az ízlése.

Ezt kellene megérteni, hogy nem csak a külső számít. Nagyon sokat lehet javítani az összképen, ha rendben vagy magaddal, mert az látszik rajtad, kiül az arcodra, hogy épp most tök boldog vagy mert mittudomén, sikerült valami tök jót csinálnod, vagy sikerült lefutnod a 20 km-t és büszke vagy magadra. Ezért kell az időt arra fordítani, hogy rendben legyünk.

Hidd el, hogy befásult, búvalba..ott Brad Pitt sem kellene senkinek, mert mindjárt eltűnne a vonzereje.

Mégis. Mi a jó francot veszíthettek, ha megpróbáljátok?

2020. dec. 29. 12:27
 32/38 anonim ***** válasza:
28%
"Ezt kellene megérteni, hogy nem csak a külső számít" Kár, hogy jó külső nélkül esélyt se kapsz. És férfiként nincs jó külső magasság nélkül a nők szemében. Izmosodni lehet, az arc ízlés kérdése, de a magasságod fix. Vagy úgy születtél, hogy van esélyed a nőknél vagy nem.
2020. dec. 29. 15:24
 33/38 anonim ***** válasza:
0%
Valamit rosszul csináltok, mert huszonéves koromtól kopaszodom, csúnya az arcom, amin valamelyest javít a szakállam, legegyszerűbb ruhákban járok (kivéve cipő), mégis voltak olyan nők, akik vonzónak találtak és kapcsolatot akartak. Felsoroltak valóban nehezítik a párkeresést, de nem ezek miatt nincs barátnőd!
2020. dec. 29. 15:53
 34/38 anonim ***** válasza:
4%
#31 Tudtam, hogy ha egy válasz két első mondata ekkora hazugság, akkor a teljes tartalma is csak bullshit lehet. Igazam volt.
2020. dec. 29. 16:09
 35/38 anonim ***** válasza:
28%
A "bullshit" szó használata már belő téged egy szintre... Oké, ha másképp gondolod, rendben, nekem úgyis jó. Akkor toporzékolj még pár évig, hogy nem kellesz kutyának sem, az majd biztos előbbre visz téged. Mert az sokkal jobb taktika, mint amit én írtam.
2020. dec. 29. 16:27
 36/38 anonim ***** válasza:
19%

Én is így vagyok ezzel. Várj 30 éves korodig, ha addig nem javul, nyugodtam légy öngyilkos. Én is ezt tervezem.

18/F

2020. dec. 29. 16:31
 37/38 anonim ***** válasza:
20%
A pontozások sokat elárulnak.
2020. dec. 29. 21:02
 38/38 anonim ***** válasza:
Tessék, kijött a megoldás hogy a cipő a lényeg (33-as megírta). Mondjuk már régi kérdés.
2024. jún. 7. 00:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!