Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan velem, legyek öngyilkos? Miért nem kellek egy lánynak sem?
A legalja réteg lánynak sem kellek. Nagyon közel van hogy megőljem magam, az öngyilkosság hajt nagyon durván előre. Már az összes társkereső oldalt ki probáltam. Személyesen is.
De semmi.
23F
Nem hisztizni kell itt, hogy öngyilkos leszel, hanem fejlődni. Ezen kívül pedig nem csak a nők és a szex létezik a világon, most meg foglak lepni, de hobbikkal és sporttal is lehet boldog az ember.
De amíg nem teszel bele a dologba, nem dolgozol magadon, nem fejlődsz, nem merülsz el valamiben, addig csak nyafogni fogsz, az idő meg csak telik és telik...3 év múlva meg majd ugyanitt fogsz tartani ahelyett, hogy keményen dolgoznál, tanulnál.
A magasságodat el kell fogadnod. Nem tudod? Jaaaa, hát ezért kell egy kis önismeret, de ez már egy másik téma.
Küldj képet, megmondom, hogy mit csinálj!
Akkor ne küldj, csak segíteni akartam, igen, hát a bizalom is probléma...
Ha te igazán elfogadod magad, akkor nem is foglalkozol azzal, ha másnak nem felelsz meg, de nyilván magadnak sem felelsz meg. Itt a lecke: min tudsz változtatni? Amin pedig nem, azt el kell fogadni. Meg kell tanulnod jól érezni magad, olyan dolgokat csinálni, amiket szeretsz. A sport egy jó kezdés, mert kiegyensúlyozottá tesz. Mi érdekel? Mi a hobbid? Szentelsz elég időt rá?
Rendben, fejlődnünk kell. Elárulná valaki, hogyan legyünk jobb képűek vagy magasabbak?
Mondjuk erre az egyre én is nagyon kíváncsi lennék, hogy legyen jobbképűbb pasi. Mert szinte minden nő az arcom miatt (182 vagyok, sportos, jól öltözött) utasít el szó nélkül (vagyis nem ismeri a belsőmet).
Én hiába fogadom el a magasságomat, attól még a nők nem fogják elfogadni. Képet nem küldök, mert a legtöbben csak azért kérnek, hogy röhögjenek egy jót.
Ez az, hogy hiába fogadsz el bármit magadon, ha a nők képtelenek. Az halottnak a csók. Plusz a fotók, a legjobb amikor kiteszel egy kérdést, képet kérnek pl 10 en. És mind a megígéri h őszintén visszaír. Küldesz annak a 10 nek, abból 1 vagy 2 visszaír, hogy nincs veled semmi baj, de nem vagy az esetem (ergó valszeg ronda vagy), a másik 8 meg röhög magában, hogy ez az alak tényleg ronda, szegényke jobb ha egyedül hal meg és nem rúgok még belé én is, hiába ígértem meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!