Depresszios lanynak valaki meg probalna segiteni?
Elnezest a helyes irasert.
Nincs eletkedvem, csak sirni szeretnek, nem beszelek senkivel.
Szomoru vagyok mint mindig. Senki nem erti meg h mennyire kesz vagyok. Elegem van. Nem szeretnek igy tovabb elni. A kutyat se erdeklem (egy kivetelel) nem szeretnem magam sajnaltatni csupan en is csak egy ember vagyok. Aki kezd osszeomlani.
Segitek masokon cserebe nem varok el semmit de nem kell mindig mindenek el mondani. Igen en is sajnalom h meg szulettem h anyam el hagyot. Hogy apam olyan amilyen. Igazi anyam kutyaba se vesz nem lattam meg ot soha. Talan mikor olyan 1 eves lehettem abba se vagyok bisztos. Maganyosnak erzem magam. Engem mar senki nem fog szeretni ezt erzem. Belul csak fajdalom. Aki segitene irjon privit koszonom
Ne legyél ilyen:(
Ezek nagyon súlyos szavak, miért gondolkodsz így?
a depressziós ember nem maga dönti el mit érez. nem fog helyrejönni attól, mert itt felszólítgatjátok rá, meg éreztetitek vele hogy semmi joga nincs hozzá. inkább hagyjátok békén, vagy hallgassátok végig a panaszait, úgyis csak kibeszélni szeretné magából, ismerem az érzést, 15 éve vagyok borderline depressziós. nem nagyon van belőle visszaút, a pszichológus meg már ide kevés, pszichiáter kell, de még az sem garantált siker, én a gyógyszerektől csak még szarabbul lettem.
kérdező, te pedig ha nem akarod még ma felkötni magad, ne nézd meg a válaszokat a kérdésedre, és máskor ne tegyél fel ide ilyet, ahol mindenki a siker élő szobra és a mentális-lelki egészség mintapéldája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!