Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivan velem, legyek öngyilkos?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan velem, legyek öngyilkos? Miért nem kellek egy lánynak sem?

Figyelt kérdés

A legalja réteg lánynak sem kellek. Nagyon közel van hogy megőljem magam, az öngyilkosság hajt nagyon durván előre. Már az összes társkereső oldalt ki probáltam. Személyesen is.

De semmi.

23F

2020. dec. 29. 06:44
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
85%
Mert még a “legalja” is érzi, hogy el vagy keseredve. Először magadon kell dolgoznod, magaddal kell jóban lenned, és boldognak lenned egyedül. Ha ez megy, keresned sem kell, jönni fog.
2020. dec. 29. 08:49
 12/38 anonim ***** válasza:
58%
Na és miért koptatnak le? Dagadt vagy? Csóró vagy? Rohadnak a fogaid? Idióta a viselkedésed? Vagy magas a léc, mert nem kell a Kati, a kisboltból, csak a Lipcsei Betta?
2020. dec. 29. 09:02
 13/38 anonim ***** válasza:
85%
2020. dec. 29. 09:02
 14/38 anonim ***** válasza:
39%
En is 36 vagyok, most kezd rossz lenni, h evek ota nincs senkim. De utazgatassal, sportolassal, hobbikkal.teljes eletet lehet elni.
2020. dec. 29. 09:19
 15/38 anonim ***** válasza:
0%

14.-nek.

De nem mindenki impotens.

2020. dec. 29. 09:20
 16/38 anonim ***** válasza:
0%
#14 Nem lehet, ne hazudj.
2020. dec. 29. 09:30
 17/38 anonim ***** válasza:
74%
ne haragudj, de jobb lenne ha bánatodat inkább sportba folytanád és elkezdenél valamit tanulni is és karrier építeni, ezen kívül csak egy kis gyorstalpaló kell divatból, jól ápoltsaágból, meg némi önfejlesztő könyv hogy beszélni is tudj. Szerintem te ebből semmit nem próbáltál még...
2020. dec. 29. 09:34
 18/38 anonim ***** válasza:
11%
Drogozz és igyál. Jó móka és nem fognak érdekelni a nők...
2020. dec. 29. 10:02
 19/38 anonim ***** válasza:
72%

#14 Nem lehet, ne hazudj.

Rakás szingli boldog 40 es ismerősöm van, soha nem kívánnak már nőt, van pénzük, azt a nőt kapják meg egyéjszakásra ha fizetnek, amelyiket akarják. De igen, amelyik meg nem, annak a munka, sport séa hobbik kitöltik az életét. Csak az életképtelenek mondják ezt, hogy nem.

15. Ki impotens? Mert én nem, nagyon nem. Ha te vagy a kérdő az, akkor sajnálom. De egy kis kamagra csodákra képes. Mikor volt párom, jóval fiatalabb és nem kívántam a szexet, de na, teljesíteni kell: akkor fél szemet bevettem és 12 órán keresztül beton voltam.

2020. dec. 29. 10:37
 20/38 anonim ***** válasza:
42%

Nem boldogok, csak próbálják kifelé azt mutatni.

Pénzért kap csak nőt? pf. nagy öröm lehet

2020. dec. 29. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!