Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan velem, legyek öngyilkos? Miért nem kellek egy lánynak sem?
A legalja réteg lánynak sem kellek. Nagyon közel van hogy megőljem magam, az öngyilkosság hajt nagyon durván előre. Már az összes társkereső oldalt ki probáltam. Személyesen is.
De semmi.
23F
14.-nek.
De nem mindenki impotens.
#14 Nem lehet, ne hazudj.
Rakás szingli boldog 40 es ismerősöm van, soha nem kívánnak már nőt, van pénzük, azt a nőt kapják meg egyéjszakásra ha fizetnek, amelyiket akarják. De igen, amelyik meg nem, annak a munka, sport séa hobbik kitöltik az életét. Csak az életképtelenek mondják ezt, hogy nem.
15. Ki impotens? Mert én nem, nagyon nem. Ha te vagy a kérdő az, akkor sajnálom. De egy kis kamagra csodákra képes. Mikor volt párom, jóval fiatalabb és nem kívántam a szexet, de na, teljesíteni kell: akkor fél szemet bevettem és 12 órán keresztül beton voltam.
Nem boldogok, csak próbálják kifelé azt mutatni.
Pénzért kap csak nőt? pf. nagy öröm lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!