Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem képesek elfogadni, hogy az egykor ismert férfi is változott, öregedett pl 4-5 év alatt és már nem olyan feszes az arca 37 évesen, mint pl 35 évesen? De ha te felvázolod nekik, hogy nekik sem tett jót az idő, akkor...
"Amugy szerintem nem igaz a kerdes, de jol esik sajnaltatni magam."
Mi van? Milyen kérdés nem igaz? Ez, ami alatt kommentelünk?
Mi van? Milyen kérdés nem igaz? Ez, ami alatt kommentelünk?
Mármint, hogy nincs lecsúszva az arcom, csak régen, 5-6-7 éve havonta mondta egy-egy nő, vagy visszahallottam ismerősöktől, hogy ez meg az, meg amaz a nő odavan érted. Csak ugye vagy olyan nő volt, aki nekem nem kell, vagy házas, vagy egyéb más miatt nem nekem való nőtől. Az én ,,szintemen" lévők (tudom ilyen nincs, csak mondtam), nem nagyon vesznek észre. Régen észrevettek, velók volt kapcsolatom, csak valami miatt vége lett (nem vagyok extrémen extrovertált, ezek a hölgyek mind olyanok voltak, vagy exüket keresték bennem, vagy milliomosra vágytak, de én nem lettem az, vagy hisztis lett, vagy 1 hónap után már gyereket akart 32 évesen a nő, stb). Mindig volt baj.
Fú öreg, az egész életed képes vagy végigmutogatni itt?
Szerezz barátokat. A barlangban lakva, egyetlen "baráttal", akit kb havonta látsz, én sem tudnék párt találni, pedig én nő vagyok (állítólag nekem könnyebb). 5 évig voltam egyedül, annyi a különbség, hogy fővárosban élek, de egyszerűen nem mozdultam ki és nem ismertem embereket, egy haverom volt csak, szintén alig láttam, kb a társkereső maradt nekem is, de ott meg 1000-ből 1 értelmes és érdekes.
Ezen az oldalon többségetekkel semmi baj nem lenne, ha lenne életetek. Én értem, hogy covid, de azért van itt ennyi kettyós is, mert nincs egy haverja, aki kirángassa a gyk elől és értelmes tanácsot adjon neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!