Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csúnya nők vagy a csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya nők vagy a csúnya pasik találnak nehezebben párt?

Figyelt kérdés

Nyilván korrelációban van azzal hogy a nőknek vagy a férfiaknak nehezebb párt találni.

De most kimondottan a vizuálisan hátrányos helyzetűek helyzete érdekel :D

2020. dec. 23. 23:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%
10: a letáborozás azért sokszor csak olyan, hogy ameddig nincs jobb. Pl. volt egy mai, törölt kérdés, ahol a kérdező azon picsogott, hogy az egyik munkatársát bemószerolta a feleségénél az a nő, akit megpróbál felszedni a munkahelyén... pardon, nem, csak egótuning miatt próbált flörtölgetni vele úgy, hogy a nő nem viszonozta :D... és hogy szegény férfi azt a nőt is nehezen tudta összeszedni, mert milyen kis átlag alatti külsejű lúzer. És hány ilyen férfi van, aki fix lyuknak megtartja a rondát, de aztán vérszemet kap, és ott próbál csajozni mellette, ahol tud.
2020. dec. 24. 01:44
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
férfiként mondom, hogy a csúnya nőnek nehezebb. a klasszikus felfogás a nőktől sokkal igényesebb és esztétikusabb külsőt vár ("szebbik nem"), és ez nem kopik ki egykönnyen a társadalomból.
2020. dec. 24. 03:21
 13/20 anonim ***** válasza:
40%
Egyértelműen a csúnya férfiak. Egyrészt férfiak ízlésében sokkal nagyobb a szórás, így a csúnya nők is van, akinek tetszenek, másrészt a férfiaknak jobban számít a személyiség, mint a külső, ellentétben a nőkkel.
2020. dec. 24. 08:09
 14/20 anonim ***** válasza:
37%
13-as jól leírta, és tapasztalat is ezt mutatja...
2020. dec. 24. 09:12
 15/20 anonim ***** válasza:
54%
Kövezzetek meg, de szerintem egy csúnya nőnek. Férfiként lehetsz Te egy elcseszett zámbó jimmy-quasimodo klón, de bárkit leszólíthatsz. Míg ha egy nőt nem szólítanak le, akkor nézhetsz.
2020. dec. 24. 12:23
 16/20 anonim ***** válasza:
66%
Minden nőt rendszeresen leszólítanak a férfiak. Legfeljebb a velük egy kategóriába tartozókat nem veszik férfiszámba.
2020. dec. 24. 14:17
 17/20 anonim ***** válasza:
45%
Akárhová mentem, senki nem szólított még le. (Jó, leszámítva a füttyögő-beszólogató részeg munkásokat.) Annyira ismeretlen ez számomra, hogy azt sem tudom, a valóságban hogy néz ki, hogy zajlik egy ilyen. Minden nőt, ja. Minden JÓ nőt. De a kérdés a csúnya nőkről szól.
2020. dec. 24. 14:24
 18/20 anonim ***** válasza:
67%

Van nem egy kifejezetten csúnya nőismerősöm/barátom, és őket is szólították már le a jelenlétemben. Nyilván ha egyedül vannak, még gyakrabban próbálkoznak náluk a férfiak. Téged is le szoktak szólítani, csak figyelmen kívül hagyod a próbálkozókat, mert nem néznek ki teljesen tökéletesen.

Egyébként régen párszor rápriviztem a hozzád hasonló, magukat csúnyának tartó lányokra. A legtöbbször választ sem kaptam, a maradékot nem érdekeltem, mert ronda és alacsony vagyok. Utána persze tovább nyafogtak, hogy soha senki nem próbálkozik náluk.

2020. dec. 24. 15:26
 19/20 anonim ***** válasza:
45%

Hadd tudjam már, hogy le szoktak-e, én vagyok a saját bőrömben, nem te. Megjegyzem, az esetek zömében egyedül járok-kelek, a családtagjaimmal vagy egy-egy barátnőmmel csak kisebb %-ban. Baromi nehéz, gyakorlatilag lehetetlen lenne nem észrevenni, hogy valaki odajön (de már eleve ez sem történik meg), hozzám szól stb.

Mivel annak apropóján írtál az ilyen lányokra, hogy ők csúnyák, ne csodálkozz, hogy nem lelkesedtek túlságosan...

2020. dec. 24. 18:16
 20/20 anonim ***** válasza:
56%
Csúnya és átlag férfiaknak nehezebb! És ezt nőként írom.
2020. dec. 25. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!