Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya nők nem is csúnyák csak megkeseredettek?
Nem vagyok szerintem csunya pasi,atlagos vagyok.Nekem csak egy olyan no kellene aki tenyleg csúnya.Olyan aki csak nelkulozott eddig.Olyan akinek a szemebe mondtak,h tenyleg ronda.En bebizonyitanam neki,h az addigi pasik tevedtek es o egy jo no.
De hiaba erzem,h az ilyen nok szeretnénk ismerkedni de megsem lehet veluk.Arra alapoznak,h ok tenyleg rondak de bizonyitani nem bizonyitsak be.Semmilyen esyervekre nem hallgatnak.Annyit mondanak,h a csunyasaguk miatt nem lehet senkijük.Hiaba mondom itt vagyok nem csunya pasikent aki szivesen ismerkedne es nem tunnek el...o veluk akkor sem lehet ismerkedni.
NEm.Ez csak kifogas.En nem nezek le senkit.
Ha azt mondom,h en ugyis szepnek foglak latni es szeretni foglak akkor miert kell kombinalnija az illetonek? miert nem ad eselyt az embernek? mert mar olyan sulyosan lelkibetegek ezek a nok,h maguk sem veszik eszre,h baj van.
emlezavar? LOL
szimplán csak nincs önbizalmuk. miért is lenne? tudod, ha egész végig olyan rossz visszajelzéseket, elutasítást, lenézést kapsz az ellenkező nemtől a külsőd miatt, akkor semmi kedved nincs ezeknek újra és újra kitenni magad. Főleg nem olyasvalakiknek akiknek a közeledéséből egyből levehető, hogy megmentőt akar játszani mert tudja másnak nem kellesz...
Minden nő szépnek akarja magàt érezni
Az nem jelenti azt, hogy szép is lesz.. tudni is fogja magáról, hogy nem szép.
De egy olyan férfitől aki szerelmes beléjük és akibe szerelmesek szépnek fogják magukat érezni, vagy magabiztosnak.
Ha valaki azt mondaná nekem, hogy csúnya vagy de én szépnek foglak látni vagy szeretni foglak csak úgy ismeretlenül
Azt messze elkerülném.
Úgy gondolnám vaj van a füle mögött, vagy valamiféle aberràlt.
Mennyi gonosz ember van itt :D rohejes.
nyomjatok tovabb,nagyon jol szorakozok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!