Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már egy ideje le volt nálatok törölve a Tinder, hogy sikerült rávennetek magatokat, hogy újra letöltéstek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Kb 5-6 hétig úgy nézett ki, hogy komolyan alakul valami. Végül (én sem éreztem azt a baromi nagy pluszt, annak ellenére, hogy nagyon helyes, kedves aranyos volt) a srác kihátrált az egészből. Értelemszerűen (vagy lehet ez csak nekem egyértelmű) ezalatt az idő alatt nem Tindereztem. Ehhez hozzájött még, hogy új telefonom is lett, és arra már nem töltöttem le a randi appokat. Baj, vagy nem baj, iszonyat jól érzem magam a sok hülye nélkül, akikkel nap mint nap beszéltem, hülyítettek, jöttek a szexuális ajánlataikkal etc, és nagyon nem hiányzik az ismerkedés része a dolognak. Másrészt azért jó lenne ha lenne valakim, illetve a szex is hiányzik. Ti hogy vettétek rá magatokat, hogy kisebb nagyobb kihagyás után újra belevessétek magatokat a "húspiac" bugyraiba?

2020. dec. 23. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Targytalan mert amelyik no keptelen pasit szerezni a Tinderrol az valojaban nem is akar ismerkedni neten. Olyan nincs hogy senki sem felelne meg az alvarasoknak. Egyszeruen tulvogatsz...
2020. dec. 23. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
*Tulvalogatsz
2020. dec. 23. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Rá kellett jönnöm, hogy másként 2020-ban, minimális számú nőismerőssel, COVID idején esélyem sincs. Egyébként a 0. köröket baromira gyűlölöm. Pláne, hogy nekem kellene fenntartani a beszélgetést, és számára is érdekeset kérdezni, amiről szívesen beszél, egy teljesen információszegény közegben (minél kevesebb dolgot osztanak meg a nők + a hétköznapokban sem történik velük semmi....)
2020. dec. 23. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Állíts egy picit a gondolkodásodon, nézd úgy, hogy tök jó, hogy legalább egy ilyen alkalmazás segítségével neked legalább van esélyed, vannak lehetőségeid. Élni kell vele! Én hiába tölteném le, nagyon durván átlag alatti, ronda ÉS antifotogén nő vagyok, ergo semmi esély, semmi lehetőség, továbbra sem jut még szex sem - miközben a libidóm magas - úgyhogy senyvedhetek tovább apácaként jövőre is, 5 év múlva is, 10 év múlva is, ahogy már most is lassan 7 év van a hátam mögött, és eddig sem jutott elég. Ne hozd magad ugyanilyen helyzetbe csak azért, mert az ismerkedés bizonyos részeihez nincs kedved! A cölibátus fiatalon NAGYON sz*r, rommá frusztrál, depresszióba taszít, tönkretesz. Én már csak tudom.
2020. dec. 23. 20:05
 5/5 anonim ***** válasza:
43%
Én azért szoktam letölteni, hogy találjak ribiket, akikre kiverhetem.
2020. dec. 23. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!