Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kizáró ok ha a férfinek nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok ha a férfinek nincs autója, csak motorja?

Figyelt kérdés

Pest belvárosában lakik és azt mondja nincs szüksége rá, mert közel van neki minden.

Mit gondoltok erről?

2020. dec. 22. 19:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel, hogy mivel jön, felőlem jöhet longboarddal is, csak ne hisztizzen a közlekedés miatt
2020. dec. 22. 23:19
 22/29 anonim ***** válasza:

20.

De milyen korosztályban? Én 27 éves vagyok és a 20-25 éves lányok 80%-a tojik rá, hogy nincs autóm. Azt nem is mondom, hogy még albérleti szobában élek és az sem érdekli őket, népszerű vagyok a csajoknál.

Az autó/nem autó annak dilemma, aki más dolgokat nehezebben tud felmutatni. Én jóképű is vagyok, meg még sok nő számára a személyiségem is vonzó, ezért kevésbé szorulok rá az anyagi dolgokkal való villogásra ismerkedéskor. Plusz fiatal egyetemista lányokkal ismerkedem főleg, akik többnyire amúgy is tojnak rá.

2020. dec. 23. 10:21
 23/29 anonim ***** válasza:

22.-nek.

Ja, sulis lányoknál ez így van, de egy komolyabb lány, vagy MILF szemében egy lúzer vagy a bérelt szobáddal, kocsi nélkül, csórón, 30 évesen.

Alkalmatlan vagy a családalapításra.

2020. dec. 23. 10:39
 24/29 anonim ***** válasza:
Én is ezt vettem észre, pedig nem a pénz miatt nincs autóm. én nem szeretnék, de a legtöbb hü** azt hiszi kifogás. a gpu-m többet ér mint sokaknak az autója szóval erről ennyit :D
2020. dec. 23. 12:09
 25/29 anonim ***** válasza:

23.

Ez most lehet hülyeség, de mi van ha bérelt szobában élek és nincs kocsim, de amúgy van pénzem és jók az esélyeim még többre? Tehát mondjuk a bankban van már 5 millióm saját erőből összegyűjtve, ez mellett olyan szakmám van és olyan vagyok, amiből kinéz egy jól fizető karrier, meg még amúgy a családom is jómódú és csak a nagyszülői örökségből várhatóan csurran-cseppen majd nekem is egy lakásra való beláthatóan 10 éven belül. (Nem mintha nagyszülők halálát kívánnám, de mindenki megöregszik és meghal.)

Szóval ebben az esetben mi van? Mert elsőre látható, pénzességet sugárzó vagyontárgyaim nincsenek még 27 évesen, de a saját lehetőségeim és a családom lehetőségei miatt így is egy bőven jómódú élet vár rám valószínűleg.

2020. dec. 23. 14:29
 26/29 anonim ***** válasza:

25.-nek.

És ezt így kiírod a Fosbúk meg a Tinder profilodra? A csajoknak meg elmondod, akikekkel egy bulihelyen találkozol?

Ez pont olyan, mint amikor a volt munkatársam egy eredeti Panerait viselt, és BKV-zot. Eladta, mert ciki volt a csajok előtt, hiszen hamisnak nézték, és csak szánakozó pillantásokat kapott.

2020. dec. 23. 14:53
 27/29 anonim ***** válasza:

26.

XD, nem ezt pont erre értettem, hogy ezek olyan infók amiket ismerkedéskor nem oszt meg az ember és inkább csak hosszú hónapok párkapcsolata után talán. Csak pont hogy az elsőre látható anyagi javak sokszor semmit nem mondanak az ember vagyonáról. Akinek jó kocsija van és egyedül bérel lakást vagy saját lakása van, az meg lehet úszik a hitelekben és valójában semmi komoly megtakarítása, vagyona nincs.

Csak nem kivétel nélkül minden nő ilyen, hogy ismerkedéskor a látható anyagi javakat nézi és aki nem ilyen, annak pont hogy emiatt utólag lehet az a "jutalma" hogy kiderül a pasijáról hónapok múlva, hogy amúgy eléggé jól áll anyagilag, csak ez még nem látszik mert még építi az életét.

2020. dec. 23. 16:48
 28/29 anonim ***** válasza:
bocs, de én nem verném magam a családi háttére meg az öregre aki után csurran-cseppen valami.. XD
2020. dec. 23. 17:21
 29/29 anonim ***** válasza:

1. Azt nem mi döntjük el hogy milyen családba születünk, akár szegény, akár gazdag. Nekem ez jutott. A nagyszüleimmel és anyával (a lányukkal) már konkrétan le van beszélve, hogyha ők elmennek akkor a tesómmal felesben megkapjuk a házuk árát ami majdnem egy lakás árát jelenti majd. Nem verem magam semmire, ez a helyzet. Akkor verném magam, ha a csajoknak is mondanám, vagy erről beszélnék mindenkinek, de pont hogy nem. Nyilván könnyebb lesz ettől az életem. Te is megoszthatod ha majd örökölsz valamit, nem vagy ettől rossz ember, de ha neked nincs kilátásban örökség attól sem.

2. Miért nem olvastad el az egészet amit írtam? Saját magamtól is jómódú ember tervezek lenni. Most 27 éves koromra spóroltam 5 millió forintot magamtól és olyan szakmám van, amivel kinéz egy jó karrier jó fizetéssel. Ennek kevés köze van közvetlenül a családi háttérhez, mert gazdag család mellett is lehetnék lusta tróger vagy pénzelverős hülye.

2020. dec. 23. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!