Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy átlag feletti nő társkeresőn visszaír egy átlag alatti férfinek, akkor mi lehet a háttérben szerintetek?
Még nem fedezte fel, hogy a pasasnak komplexusai vannak.
Na, majd a pasas gondoskodik róla.
A linkelt pasi szerintem nem annyira gáz. Vannak nála sokkal lejjebb is. Ez egy mackós pasi, nem vészes. A csaj viszont egy sablon az én szememben. Semmi extra. Még simán illenek is így első ránézésre, persze csak külsőből nyilatkozhatok.
Gyakran eljön az a pont, amikor a sok csinos nő megelégeli a hazug szépfiúkat és inkább esélyt ad egy kevésbé szépfiúnak, de cserébe kap egy őszinte, jó lelkű embert. Nem olyan nagyon hihetetlen.
L
"Lehet szerelem is a dologban" xd
Egy ràíràsról beszèlsz ember
Amúgy tràgya kèpű pasikènt van 10/10-es nőm jelenleg (igen dicsekszem) Ès csóró is vagyok. Le kellene màr àllni ezzel a sablon szöveggel. A nők sem mindig pènzre meg külsőre ugranak...
A linkelt férfi és a linkelt nő is átlagos.
Mi a probléma?
A személyiség a fontos.
Aki igazán férfias, ápolt (!!!), gondoskodó, határozott, önálló egzisztenciájú (nem papabank és mamahotel eltartott), önmagáért felelősséget vállaló, érdekes személyiség, udvarias, lovagias, férfiasan gyengéd, akkor lehet ketté álló füle, görbe orra, akkor is sikere lesz a normális nőknél. Akár a bombázóknál is.
De a fényképen átlagosan helyes embereke látok.
Hajrá!
Szerintem, a pasi csak simán feltett egy képet, nem foglalkozott az előnyös szöggel, egyébként teljesen normálisak néz ki, nem nevezném átlag alattinak.
A lány képe alapján azt tippelném, hogy kamu profil és óvatos lennék vele, de ez úgyis kiderül a kommunikáció során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!