Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kizáró ok ha a férfinek nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok ha a férfinek nincs autója, csak motorja?

Figyelt kérdés

Pest belvárosában lakik és azt mondja nincs szüksége rá, mert közel van neki minden.

Mit gondoltok erről?

2020. dec. 22. 19:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
43%
Nekem maga a motor az, ami teljesen kizáró ok.
2020. dec. 22. 19:35
 12/29 anonim ***** válasza:
68%

Nincs ezzel semmi gond.

Elég jó a tömegközlekedés,taxi is van.

USA-ban már gond lenne kicsit a távolságok miatt, ott már a tömegközlekedés nem az igazi,igazából ott régen sem volt az.

Itthon egy városban simán jó a tömegközlekedés,motor,bringa.

2020. dec. 22. 19:38
 13/29 anonim ***** válasza:
66%
Ma 30 percet kerestem parkolót a V kerületben... Ha motorral lettünk volna, akkor még egy menet belefér :)
2020. dec. 22. 19:51
 14/29 anonim ***** válasza:
66%

Páromnak sincs kocsija se jogsija, mégis őt választottam :-)

Legalább nem veszünk össze ki vezet :-D

2020. dec. 22. 20:18
 15/29 anonim ***** válasza:
10. Annyira tudtam :DDD
2020. dec. 22. 20:33
 16/29 anonim ***** válasza:
Felejtős!
2020. dec. 22. 20:55
 17/29 anonim ***** válasza:
Habár belvárosban nem szükséges.
2020. dec. 22. 20:55
 18/29 anonim ***** válasza:

Nekem még motorom sincs - ugyanilyen okokból nincs autóm. Belvárosban lakom, közel van minden, ami kell, ha nagyobb tételben akarok élelmiszert rendelni, már van házhozszállítás. Jó a tömegközlekedés, nem kell a parkolással bíbelődnöm, olcsóbban is kijövök kocsi nélkül. Nem is várom el senkitől, hogy fuvarozzon, szóval engem nem zavarna.

(gyereket egyelőre nem akarok, és abban sem vagyok biztos, hogy valaha akarni fogok, szóval azon nem gondolkodom, hogy jaj, akkor mi lesz)

2020. dec. 22. 21:06
 19/29 anonim ***** válasza:
61%
Nőként mondom, hogy szerintem ez kb. senkit nem érdekel.
2020. dec. 22. 21:07
 20/29 anonim ***** válasza:

Ennyi kamuzást :D

Igen gáz ha nincs az embernek autója, bár ah van motorod helyette az valamicskét javít a helyzeten.

Mondom ezt úgy, hogy nekem se jogsim, se kocsim, se motorom.

Mindig amikor valahogy szóba kerül ez a téma a legtöbben úgy néznek rám, mintha valami UFO lennék, vagy egyenesen elmeháborodott.

A mai világban ez már alap lett sajnos, legalábbis itt a "Balkánon".

Erre azt szoktam mondani, hogy érdekes a dánoknak, hollandoknak akik fényévekkel jobban élnek nálunk és ott egy átlagember is simán megengedhet magának, nálunk luxusnak számító autókat, azoknak nem ciki biciklizni vagy gyalogolni, esetleg tömegközlekedni.

Magyarország minden téren le van maradva legalább 50 évvel, de leginkább a fejekben van borzasztó nagy elmaradás. Ez meg is látszik az ország állapotán...

2020. dec. 22. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!