Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ez ellen tenni?
Sziasztok, huszonéves nő vagyok, túl három kapcsolaton, ami kezdetben mind jó volt, majd néhány hónap-év elteltével mind elhagytak, mert szerettek volna "más dolgokat is megtapasztalni" az életben.
Én már szeretnék komolyabban tervezni egy férfival (nyilván nem akármilyennel, hanem akivel kölcsönösen megvan a szimpátia, meg szintén hosszabb távon gondolkozik), de egyszerűen semmi bizalmam nem maradt feléjük és szinte "várom", hogy ki mikor lép le mellőlem megint. Noha tudom, hogy rengeteg normális férfi van, már elég általánosan gondolkozom róluk, amibe nem szeretnék beleragadni, mert nagyon nem vonzó és mellette még káros is.
Hogyan tudnám leküzdeni a félelmemet ?
Az önbizalmammal nincs probléma,a külsőmre és belsőmre is igényes vagyok, igyekszem fejleszteni magam.
Köszönöm a válaszokat/tanácsokat!:I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!