Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most mi a helyzet az elvárásokkal?
Szinte mindig azt látom, hogy mindenkinek joga van az elvárásokhoz társkeresés szempontjából. Ehhez képest, egy fura eset történt most...
Egy kérdés arról szólt, hogy kiábrándító lenne, ha valakinek megvan műtve az orra. Teljesen normálisan leírtam, hogy nálam ez nem férne bele és az okot is leírtam. Aztán, lepontoztak és leszúrtak, hogy ez milyen dolog.
Akkor most egy ennyire egyszerű elvárás is már luxuskategória vagy mi?
Szépészeti műtétekről beszélünk?
Engem az összes (az amikor semmi baja nincs, csak nem tetszik).
Aki megcsináltatja az orrát, fülét, mellét (és most nem baleset utáni helyreállító műtétről beszélek), az az esetek jó részében súlyos önértékelési problémákkal küzd, amit nem fog megoldani a fitosabb orr, a kicsit nagyobb mell, a formásabb fül, így aztán újra és újra kés alá fog feküdni, miközben a gyökérokot nem oldja meg.
#9: Én a helyzetet magát nem értem, ami itt van ezzel kapcsolatban.
#10: Ismétlem: Amint tudsz ilyen mutatni, visszatérhetünk a témára.
#11: A felesleges műtétek.
#12: Igen, pontosan erre gondolok.
Fura amúgy, hogy itt mennyien az ellen vannak, hogy az ember legyen rendben magával. Szerintetek normális, hogy valakinek az orra vagy bármilyen apróság ekkora problémát okoz? Szerintetek nagy elvárás, hogy mentálisan valaki ne ilyenekkel foglalkozzon?
#5 vagyok.
Nekem a füleim elállóak voltak, ráadásul még csak nem is szimmetrikusak.
Gyerekként nekem volt mindenféle becenevem a füleim miatt.
Legyünk őszinték, nehéz úgy elfogadni magadat ha mások folyamatosan csesztetnek.
Miután megműtötték teljesen más lett minden.
Ma már egyáltalán nem foglalkozom a füleimmel hiszen mások sem. Sokkal jobb lett az életem miután végre "átlagos" lettem.
Kérdező, ha valaki egy testi hibát kijavíttat magán amitől az élete minőségibb lesz az egy rossz dolog ?
#14: Az a rossz, hogy egy felesleges materiális dolog miatt érzi úgy, hogy minden javult. Ha esetleg lesz egy barátnőm és kezd lógni a melle, baj lesz, ha lecserélem egy feszesebb mellű nőre? Ugyanaz a tartalom, csak a kontextus más.
Igen, szerintem elég problémás, ha valakinek egy ilyen apróságon múlik az élete. Ha ér egy baleset, ami miatt elveszíted a füled és nem tudnak vele mit kezdeni, hirtelen újra rossz lesz az életed? Nem, max. a hozzáállásod, amin a műtét nélkül is segíthettél volna.
Az még inkább vicces, ha mondjuk képbe kerülnek az agyonplasztikázott nők is. Őket valamiért 10-ből 9 ember szidja. Ott nem merül fel, hogy minőségibb lett az életük és hasonló magyarázkodások.
#15 az is szomorú, hogy nem érted miért probléma ez valójában. Miért kellene valamit elfogadni, amin változtatni is lehet ?
Kérdező, egy elálló fül vagy bármilyen más külső eltérés hogyan lehet materiális dolog ?
Nem vagyok benne biztos, hogy tisztában vagy a szavak jelentéséről.
Igazuk volt az előző kérdésednél a válaszolóknak, hogy leszúrtak.
Nincs meg benned az empátia.
Normális nő pedig valószínűleg nem fog veled szóba állni
#17: Úgy, hogy az.
Az empátiának ehhez semmi köze. Empátia van bennem, attól függetlenül, hogy a lelkileg rendben lévő pár nálam az alap. Tisztában vagy az empátia szó jelentésével?
Az meg, hogy nem fog velem normális nő szóba állni... Oh, no... Ez most valami ovis szint? Őszintén szólva, az itteni "normális" szintre nem is vágyom. A való életben pedig, van barátnőm, aki ezt a témát teljesen megérti a részemről és egyetért vele. És előtte is voltak más lányok, akik képesek voltak felfogni mondatokat és nem estek neki mindenkinek, mert mást mert gondolni. Elfogadom, hogy nálad mást jelent a normális.
De hiszen te sem tudod elfogadni, ha valaki mást gondol.
Ha ez így lenne akkor ezt a kérdést ki sem írtad volna, mert elfogadtad volna a másik kérdésednél az eltérő véleményeket.
Erre is van magyarázatod ?
De, azt elfogadom, ha valaki mást gondol. Az álszentség az, amit nem tudok elfogadni.
Nem az eltérő véleményekkel van gondom, hanem azok stílusával és helyzetével. Hogy mennyire más válaszok érkeznek 1-1 kérdésnél, a megfogalmazásától függően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!