Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akkor most mi a helyzet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most mi a helyzet az elvárásokkal?

Figyelt kérdés

Szinte mindig azt látom, hogy mindenkinek joga van az elvárásokhoz társkeresés szempontjából. Ehhez képest, egy fura eset történt most...

Egy kérdés arról szólt, hogy kiábrándító lenne, ha valakinek megvan műtve az orra. Teljesen normálisan leírtam, hogy nálam ez nem férne bele és az okot is leírtam. Aztán, lepontoztak és leszúrtak, hogy ez milyen dolog.

Akkor most egy ennyire egyszerű elvárás is már luxuskategória vagy mi?

2020. dec. 20. 16:29
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
84%

Kettő között nincs összefüggés.

A pontozást like gombnak használják a legtöbben, nem arra amire való.

2020. dec. 20. 16:40
 2/29 anonim ***** válasza:
47%

Tudod, hogy van az!

Nekem lehetnek elvárásai, nekem nem kötelező mindenkivel lefeküdnöm, nekem had ne kelljen már olyannal lennem, aki nem vonz.

De ha te nem akarsz lefeküdni olyan nővel, aki kövér, gyereke van, vagy hasonló, akkor mekkora mocsok vagy, hiszen ő is csak ember, milyen felszínes dolgok alapján ítélsz.

Senki nem mondta, hogy nem lehetnek elvárásaim nekem, te jobban teszed, ha nem támasztasz ilyeneket, mert akkor gáz vagy :)

2020. dec. 20. 16:41
 3/29 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon egyszerű, kérdező. Különböző emberekről / csoportokról van szó, más szóval: nem ugyanazok mondták, hogy "mindenkinek joga van az elvárásokhoz társkeresés szempontjából" (bakker, milyen megfogalmazás ez már, úristen), mint akik lepontoztak és leszúrtak téged (brühühű!) az orrműtéttel kapcsolatban.

Azért elég ciki, hogy egy általad föltett kérdés révén derül ki a nyilvánosság előtt, hogy ennyire képtelen vagy gondolkodni, nem?

2020. dec. 20. 16:42
 4/29 anonim ***** válasza:
93%
Lepontozzak? Itt a gyakorin?? Hallatlan! Biztos benne lesz az esti híradóban is, majd felveszem az adást, hogy többször vissza tudjam nézni.
2020. dec. 20. 16:42
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a füleim vannak műtve de ezt csak az tudja megmondani aki tudja.

Ha ez miatt nem kellenék neked én is felszínesnek tartanálak de elfogadnám a döntésedet.

Hozzáteszem ez a valóságban nem történne meg mert hamarabb kiderülne, hogy nem passzolunk össze.

2020. dec. 20. 16:47
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam azt a kérdést. De nekem az ilyen "kattanás" elvárások mindig érdekesnek tűnnek.

Pl. megismerkedsz egy olyan nővel, akire vágysz, beleszeretsz, semmi bajod vele, majd kiderül, hogy az orra műtve van, és innentől off. Na ez vicc.

Ha nem tetszik a Michael Jackson orr, azt megértem. De ha csak ilyen "a tudat" a kifogás, az kicsit vicces.

2020. dec. 20. 17:04
 7/29 A kérdező kommentje:

#1: Ez jogos, én is ezt érzem. Kicsit beteg amúgy ilyen téren az álszentség.

#2: Ez ismerős. Valamiért itt sokszor ilyenre megy ki a dolog. :D

#3: Ez tök jó lenne... Ha így lenne. Viszont többször is voltak már elvárásokról kérdések, egymás alatt és felett, de teljesen más válaszok jöttek. Mintha mindig lenne egy fő irány a kérdés témájától függően, aztán aszerint jönnének a válaszok.

Veled ellentétben, én tényleg tudok gondolkodni és nem csak beszólok.

#4: U, egy troll. Hány éves vagy?

#5: Ez így teljesen jogos! Én is elfogadnám, hogy felszínesnek tartasz. És tényleg nem passzolnánk, ami már előtte is kiderülne. Ismerek olyanokat, akiken megműtöttek valamit és tényleg nem látszott. Viszont, a viselkedésükből lejött.

2020. dec. 20. 17:06
 8/29 A kérdező kommentje:
#6: Amint mutatsz olyan embert, akit előtte megszeretek, lesz is miről beszélnünk. De, amúgy értem, hogy mire célzol. Viszont tényleg nem tetszett még olyan, akin valami megvolt műtve. Nem külsőre, hanem belsőre. Mindig ott maradt műtét után is a komplexus egy része, amit nem tudok elviselni.
2020. dec. 20. 17:07
 9/29 anonim ***** válasza:

Nem tök mindegy? Mindenkinek olyan elvárása van, amilyet csak akar. Aztán 40 évesen majd rájön, hogy elcseszte az életét, de ez is az ő dolga.

Egyébként meg persze, legyenek elvárások, de tudjon annak megfelelően nyújtani is. Aki a rohamosan amortizálódó külsejével akarna kompenzálni, hát hosszútávon ne tervezzen.

2020. dec. 20. 17:08
 10/29 anonim ***** válasza:
94%

Jó! tételezzük fel, hogy megismerkedsz valakivel, szimpatikus, kedves, volt már szex is, vidám vagy mellette, boldognak érzed magad, a közös programok jól telnek, a mindennapok is szinte mind vidáman telnek mert együtt lehetsz vele...

ÉS egyszer egy szép napon elbeszélgettek és elmondja, hogy neki megműtötték az orrát...

Elhagyod?? Komolyan? Ezért?

2020. dec. 20. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!