Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lenne optimális ismerkedni?(A vírus helyzet után :D)
Sziasztok! 22 éves nő vagyok,ambiciózus,tele tervekkel,szeretnék még a harmincas éveim előtt ha nem is családot alapítani,de legalábbis találni egy férfit,akivel fel lehet építeni egy biztos jövőt. Sajnos úgy érzem és azt tapasztalom(saját és barátaim tapasztalatai alapján),hogy a korosztalyomban egyáltalán nem érdekli a férfiakat az,hogy hosszabb távon gondolkozzanak vagy kitartsanak egy nő mellett. Kezdem úgy érezni,hogy ha mostanában nem találok egy férfit,akivel egy hullámhosszon vagyunk,megvan a kémia és “ne adj Isten” komolyabbat szeretne,mint egy néhány hónapos kapcsolat,akkor később sem fogom megtalálni a páromat. Persze tudom,fiatal vagyok meg lesz majd valaki bla bla... de egyszerűen már nem tudom,hol tudnék ismerkedni,mert eddig szó szerint minden létező helyen próbáltam, amiből vagy az lett,hogy a nyilvánvalóan komolytalan szandekuakat hamar leraztam, azok a fiúk pedig,akikkel korábban kapcsolatban voltam,elhagytak,mert nem szerettek volna meg fiatalon elkotelezodni(persze volt,ahol más probléma is volt,de volt harmonikus kapcsolatom is).
Gaz,nem gaz,kicsit kétségbe vagyok esve.
Azok hiszik azt, akiket az eredeti kérdésben felvázoltál. Értelmes ember nem ebből indul ki.
A nagyszüleink kora elmult, amikor csak a fiú szólíthatott le egy lányt vagy csak ő kérhette fel táncra. Elavult társadalmi normák miatt ne hagyjál ki lehetőségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!