Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális férfiként miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális férfiként miért nem találok barátnőt? 25 F

Figyelt kérdés

Átlagos férfi vagyok semmi extra, nem szoktam bunkó se lenni, randin is tudok viselkedni.

Miért van, hogy tényleg még az igénytelen nő az utca végéből is együtt van valakivel évek óta én meg átlagos emberként évek óta nem találok senkit?

Most meg hogy itt ez a vírus főleg mindenki úgy néz ismerkedésnél mint ha leprás lenne a másik kb.

Előtte se volt könnyű ismerkedni de most ezzel átváltott a lehetetlen fokozatra kb.

Hol vannak a sima átlagos egyedülálló nők (nem kell nagy csöcs nagy segg szopós száj műköröm 10 kg smink, 15 diploma, Örökölt villa stb stb...),

Merre kellene keresni ezeket a nőket? Mert sehol nem találom őket.

2020. dec. 18. 14:02
 1/10 anonim ***** válasza:
10%

Néztél már tükörbe? Csak egy példa. Van rajtad túlsúly? Onnantól kezdve szűkítheted a keresésed paramétereit. A sportos, vékony, sőt az átlagos (aki nem plusz kilós) azt a le is veheted a listádról.

Keress elhízott nőt és a probléma megoldva.

2020. dec. 18. 14:14
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
1 es azért ez nem igy megy.Ha van rajtam 1 kiló plusz akkor 0 kiló pluszost vegyem le a listáról?Elég degenerált gondolkodás.Nem csak a külső létezik amugy is.
2020. dec. 18. 14:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Egyrészt mint írtam átlagos vagyok, az nem az elhízottat jelenti ... másrészt nekem molett nőkkel nincs bajom mint neked. De még azok között sem találok olyat akivel össze illenék.
2020. dec. 18. 14:52
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
Elég beképzeltnek tűnsz az írásod alapján.
2020. dec. 18. 14:52
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Azok, akik "normális", "jófiú", stb. titulusokat aggatnak magukra, rendszerint nem azok.
2020. dec. 18. 15:03
 6/10 anonim ***** válasza:
7%
Nyilván nem vonzó a külsőd, ez a probléma forrása.
2020. dec. 18. 15:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Ja értem ... akkor nem vagyok normális, a dolgon mit sem változtat. Nőt akarok! Végre már aki potyogtat nekem gyerkőcöket. hatot
2020. dec. 18. 16:45
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
Mert nagyon nehéz ismerkedni. 27vagyok, 24-26éves koromig ismerkedtem nagyon sokat, lefeküdtem 35 nővel ebből 3 volt rövidebb kapcsolat ez alatt, azt tapasztaltam,hogy a lányoknak hatalmas igényeik vannak. Amilyen taktikát követtem.1.nézz ki jól öltözködj jól , márkásabb ruhákba2. Legyél okos,határozott és mindig tudj miről beszélni,mesélni , legyen határozott elképzelésed a jövőről és azt hogyan fogod elérni 3. tudj valamit felmutatni pl egy igényesebb autó(manapság 7-800ból már egész jó kocsikat lehet kapni). 4. Mindenhol próbálkozz buliba, a buszon, az utcán tinderen stb. Előbb utóbb szembejön egy egy normális csaj akivel lehet folytatni. Amelyik meg nem azt arra lehet tartani amíg meg nem unod.100ból 95elutasít aki kinéz valahogy de golyóállónak kell lenni.Mostmár 8hónapja van párom én leálltam de ha egyszer mégsem lesz ugyan ezt fogom csinálni de mivel folyamatosan többet mindent tudok felmutatni jobb esélyekkel indulok a piacon.
2020. dec. 18. 17:35
 9/10 A kérdező kommentje:

8, egyetértek! Az internet is tehet róla. Mindenhol a legjobbat látják az emberek, az átlagos már nem is elég. Ezért boldogtalan mindenki.

Hamis világot mutat mindenki azt hiszi boldog mindenki meg tip top állapotban van. Én nem mutatok hamis képet, ezért nem is vagyok "izgalmas" a mai női szemmel.

Én is sok nővel feküdtem le, mindegyik annyira komolytalan volt, hogy hihetetlen. Kapcsolatról hallani sem akartak.

2020. dec. 18. 18:25
 10/10 anonim ***** válasza:

A normális egy szubjektív kifejezés. Kinek milyen szempont szerint mi az.

Egyébként meg a párkapcsolat nem egy alapvető jog hogy csak kinyitom a szám és lesz.

De ez lejöhetett volna az eddig kiirt pont ilyen úgy 300 ezer kérdésből.

Egyébként kisgyerekes nőkkel rogyásig vannak a társkeresők.

2020. dec. 18. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!