Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhat egy lány olyan fiút, aki nem perverz és szexmániás hanem a lány lelkébe szeret bele?
Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 21:18
31/37 anonim válasza:
És olyan nőt hol találok aki nem akar állandóan szexelni?
32/37 anonim válasza:
Tipikusan az a lány vagy, aki az első szex és srác után tele lesz majd önbizalommal aztán össze-vissza megcsalod majd, aztán otthagyod egy jobbért.
33/37 anonim válasza:
Nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség. Én is csak 24 évesen kezdtem, de elsőre jól választottam - olyat, aki fél évig udvarolt, azaz nagyon sokáig csak leveleztünk, majd sétáltunk, kiállításra mentünk, aztán már csókolóztunk is... Nem kapkodtunk el semmit és nagyon szép volt az az időszak. Ja és nem voltam ronda vagy számító vagy aszexuális, csak belém neveltek egy csomó tabut és nem mertem nyitni senki felé. Az irigyelt sok udvarlós barátnőim meg 30-40 évesen érték csak révbe, addig mindig az én vállalom sírtak hetente, havonta. Szóval visszanézve jó volt ez így, nem maradtam le semmiről.
34/37 anonim válasza:
Nem értem a kettő miért zárja ki egymást. Pl én szexmániás vagyok, de ettől függetlenül a nő lelkébe szeretek bele. Számomra a szex két személyről szól elsősorban nem pedig két nemiszervről.
Ami furcsa, de azt is jelenti, hogy testileg kevésbé előnyös nőkbe ha lelkileg vonzódom, akkor sokkal inkább szexelni vágynék velük (akár naponta többször is) mintha egy modellcsajról lenne szó, akinek a lelki tulajdonságaitól a falra mászok.
35/37 A kérdező kommentje:
Sosem csalnám meg a párom.
2020. dec. 16. 11:22
37/37 anonim válasza:
33-mas : a beléd nevelt tabuk ezek szerint nem azt jelenti hogy sose legyen szex, hanem azt hogy ne azzal nyiss, legyen meg a fokozatosság. Szerintem 4-5 hónap után már ne kerülgessék egymást a párok ilyen téren, a szélsőség biztos nem jó, egyik oldalon sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!