Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nektek kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek kapcsolatban mennyi forintot kell lerakni az asztalra havonta a párotoknak?

Figyelt kérdés

Mi az elvárás egy kapcsolatban?

Ha keveset keres a párotok mondjátok neki hogy dolgozzon többet?

28L

2020. dec. 15. 18:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%

Lol.

Az albérletet, rezsit, kaját közösen felesben fizetjük, ha kell valami a lakásba, azt is felesben, a saját dolgát mindenki magának veszi.

2020. dec. 15. 18:17
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
0
2020. dec. 15. 18:30
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Miért kellene bármennyit is leraknom az asztalra? :D

Van egy közös gyűjtőszámlánk, fizetéskor mindkettne oda utaljuk a havi közös dolgokat: hiteltörlesztő, rezsi, plusz x összeg kajára, tapasztalatból tudjuk már havi szinten mennyi megy el erre. Nyilván ha ezen felül a lakásba kell valami, azt is közösen fizetjük. A maradék pénzével mindenki azt kezd amit akar.

2020. dec. 15. 18:31
 4/11 anonim ***** válasza:
10%

Nem mindegy a pár anyagi szintje, főleg a pasié.

Ha ő 800-at keres, és te jó nő vagy, akkor nem fog kérni semmit.

Ha 200-at keres, és nem vagy jó nő, akkor nyilván azért IS, van veled, hogy felezzétek a lakbért.

2020. dec. 15. 18:32
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Nincs konkrét összeg. De minél kevesebbet keres, annál kevesebb közös programra van lehetőségünk például. Nem mondom, hogy rosszul keresek, de nekem is csak a magam részét van pénzem fizetni, legyen szó rezsiről, ételről, programokról. Valamennyit meg tudok takarítani, de az nem elég arra, hogy helyette is álljak folyamatosan dolgokat, szóval meg kell húznunk jobban a határt, ha neki kevesebbre telik. Ezt leszámítva, keressen annyit, amennyiből fenn tudja magát tartani nélkülem is. Adósságokat, közösnek mondott, de nem közös kiadáaokat nem fogok helyette fizetni, úgy vállaljon ilyesmit, hogy nem az én pénzemmel kalkulál.
2020. dec. 15. 19:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok, én úgy értelmeztem a kérdést, hogy nőként mennyit várok a páromtól. De látom, úgy is lehet értelmezni, hogy a párom mennyit vár tőlem. Ő nem vár semmit amúgy, dw pusztán önérzetből azt tartom helyesnek, hogy annyit várok magamtól, amennyit tőle is.
2020. dec. 15. 19:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én eltartom bizonyos szintig a nőt

36 F

2020. dec. 15. 21:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem a pasim utal minden honapban mikor fizut kap, ezzel hozzajarul a rezsihez meg fedezi a fozest 2 szemelyre plusz a dolgokat amiket veszek neki (tusfurdo, borotva, ilyen aprosagok)

Szoval kerdesedre a valasz: 0Ft

2020. dec. 15. 23:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Én 34567 forintot rakok le a virtuális asztalra. Igazából 30 ezer lenne a rezsi meg minden költség fele, de így viccesebb.
2020. dec. 16. 10:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Rosszul vagy te összerakva!Semmit se kell lerakni az asztalra.

Nem is merészelte még senki ezt előadni.Nem vagyok senkinek szolgája.

Mi társak vagyunk,és a közös terveinkhez összegyujtjük a pénzt.

Es nincs "kell" benne.

2020. dec. 16. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!