Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2-3 hónapos kapcsolatban milyen összegű karácsonyi akándékot vennétek a párotoknak? Átlagosak vagyunk mindketten, nem akarok túl olcsó, de túl drága ajándékot sem.
Igazából egy karácsonyi mintás pulcsira gondoltam, olyan 7-10ezer forint között. Túl korai még az ilyen nagyobb ajándék?
Vagy ti mit ajándékoztok a párotoknak?
Attól is függ, hány évesek vagytok, és mennyi keresettel rendelkeztek.
Én házas vagyok 10+ éve, és mindketten jól keresünk. Nekünk egy 7-10e Ft-os pulóver nem karácsonyi ajándék, hanem megvesszük, amikor meglátjuk/szükségünk van rá, de csóró egyetemista korunkban még egy pulóverre sem futotta.
Ezt neked kell tudnod, hogy mi fér bele anyagilag, mennyire "komoly" a kapcsolat, stb, mivel mi nem ismerünk sem titeket, sem a helyzeteteket.
Egyetemisták vagyunk, mindkettőnknek vannak ösztöndíjjai és szülői segítsége, de nem a szüleim pénzén szeretnék ajándékot venni a barátomnak.
Átlagosan, vagy picivel átlag felett élünk.
Nekem inkább az számít, hogy mennyire figyeltek rám. 2-3 hónap után lehet az a kedvenc kaja, saját készítésű akármi, vagy valami jegy egy közös programra vagy bármi, ami utal valami közös viccre, helyre, becenévre mittudomén...
Árban... Anyagi helyzettől is függ meg felfogástól is. Lehet, pont spórolni szeret és rossz pont, ha egy szerinte felesleges drágaság miatt már egy vadul költekező párt vizualizál, de az is lehet, hogy az ellenkezője, mert szeret ő is nagyvonalúan adni. Nehéz belőni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!